Premier League

Dușman surpriză pentru cluburile din Anglia: Fantasy Premier League! “Se scurg informații din interior”

24.02.2021 | 19:35
Dusman surpriza pentru cluburile din Anglia Fantasy Premier League Se scurg informatii din interior
ADVERTISEMENT

Cu peste opt milioane de utilizatori înscriși, Fantasy Premier League a devenit un adevărat fenomen în social media. Iar pentru cluburile din prima ligă engleză este o problemă total neașteptată. Tot mai mulți oficiali se plâng că prea multe informații din interior ajung să fie făcute publice pe site-ul oficial al Premier League, prin jocul de Fantasy.

Fantasy Premier League oferă statistici foarte exacte în ceea ce privește evoluțiile jucătorilor. De asemenea, anunță cu precizie orice suspendare și chiar accidentare. A devenit astfel poate cea mai credibilă sursă când vine vorba de eventuale probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre jucători au și ei conturi și echipe, iar mutările pe care le fac pot fi ușor interpretate de adversari. Cel mai recent caz, accidentarea lui Jack Grealish, a creat un adevărat scandal în Premier League.

Cum s-a aflat că Jack Grealish este accidentat: trei coechipieri și doi oameni din staff-ul lui Villa l-au vândut din echipa de Fantasy

La finalul săptămânii trecute, Jack Grealish a părăsit antrenamentele lui Aston Villa, din cauza unor probleme medicale. Era din ce în ce mai clar că mijlocașul nu va putea juca în partida cu Leicester, extrem de importantă pentru prima jumătate a clasamentului.

ADVERTISEMENT

Oficialii lui Villa au făcut tot posibilul ca problemele lui Grealish să nu apară în mass-media. Pentru a nu le da șansa celor de la Leicester să își adapteze tactica, știind că formația din Birmingham rămâne fără cel mai periculos om al ei.

Secretul a fost deconspirat în cel mai ciudat mod posibil. Matt Targett, Conor Hourihane și Neil Taylor, trei dintre jucătorii lui Villa, l-au vândut toți pe Jack Grealish din echipa lor de Fantasy! La fel au făcut și Scott Adey-Linforth, analist video, și Rob Marshall, fizioterapeut.

ADVERTISEMENT

Indicii suficiente pentru oricine știe ce trebuie să caute informații cu ajutorul Fantasy Premier League. Și se pare că și pentru cei de la Leicester. Care s-au impus la Birmingham, scor 2-1. Iar managerul Dean Smith a fost furios.

“Am fost informat că pe rețelele de socializarea circula zvonul că Jack Grealish nu va juca în acest meci. Se scurg informații din interior, iar asta nu poate fi tolerat. Dacă totul a pornit din tabăra noastră, voi afla și voi lua măsuri”, a declarat Dean Smith.

ADVERTISEMENT

A pățit-o și Marcelo Bielsa. Surpriza pregătită pe Molineux, deconspirată de mutarea făcută pe Fantasy de căpitanul lui Leeds

O situație asemănătoare s-a întâmplat și la Leeds United. Marcelo Bielsa a pregătit o schimbare tactică pentru meciul din deplasare cu Wolves. Ezgjan Alioski, titular în ultimele 17 partide ale lui Leeds, avea să fie lăsat pe banca de rezerve. O mutare prin care se aștepta să surprindă pe Molineux.

Doar că mutarea sa a devenit previzibilă după ce căpitnaul echipei, Liam Cooper, l-a vândut pe Alioski din echipa sa de Fantasy. Imediat mișcarea a fost semnalizată de utilizatorii Reddit.

De-a lungul sezonului, asemenea cazuri au apărut și pentru alte echipe din Premier League. Manchester United și Fulham au avut și ele secrete deconspirate de utilizatorii Fantasy, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: