Fotbal intern

ASTRA-STEAUA. De ce nu se mai „ÎNGHIT” Şumi şi Reghe!

ASTRA-STEAUA. Şumudică şi Reghecampf nu se mai „înghit”, deşi s-ar „mînca” unul pe celălalt, încă din 2011. Totul a pornit de la un transfer....
16.04.2016 | 16:42
ASTRASTEAUA De ce nu se mai INGHIT Sumi si Reghe

ASTRA-STEAUA. Şumudică şi Reghecampf nu se mai „înghit”, deşi s-ar „mînca” unul pe celălalt, încă din 2011. Totul a pornit de la un transfer.

ASTRA-STEAUA. Marius Şumudică (45 de ani) şi Laurenţiu Reghecampf (40 de ani) sînt doi dintre cei mai buni antrenori din „valul” tînăr al tehnicienilor români din Liga 1. În ultimul timp s-au făcut remarcaţi nu numai prin jocul echipelor antrenate, ci şi prin înţepături reciproce, uneori subtile, alteori nu, deşi public, de ochii lumii, nu au ezitat să se „perieze” de multe ori. Aflaţi în luptă directă pentru titlu, îşi trimiteau vorbe mari, că se respectă şi nu au nimic unul cu altul, dar în anturajul lor nu ezitau să se „mănînce” la greu.

În realitate, în spatele „scenei” cei doi nu se suportă, iar FANATIK a aflat de ce şi de cînd antrenorul Astrei nu-l mai are la suflet pe antrenorul Stelei. De fapt, pe întreaga familie Reghecampf. Da, familia Reghecampf, pentru că în această ecuaţie intră şi soţia antrenorului Stelei, Ana Maria Prodan Reghecampf.

Ce l-a înrăit pe Şumi

ASTRA-STEAUA. Surse din anturajul celor doi tehnicieni au povestit pentru FANATIK că relaţia dintre Marius Şumudică şi familia Reghecampf s-a răcit pînă la îngheţ încă din anul 2011. Motivul? Transferul lui Mircea Bornescu la Kavala, în Grecia, acolo unde antrena Şumi la vremea respectivă. „În 2011, Marius Şumudică l-a dorit enorm pe Mircea Bornescu la Kavala şi l-a rugat pe bunul său prieten Cătălin Liţă, fostul fotbalist progresist şi apoi stelist, impresar pe atunci, să intermedieze transferul respectiv. Pe fir a intrat şi Ana Maria Reghecampf, care l-a scos din „schemă” pe Liţă şi s-a deplasat personal în Grecia, unde a perfectat totul. Cum la mijloc era vorba de comisionul impresarului, prietenul lui Şumi s-a supărat şi s-a plîns acestuia de situaţia respectivă. Din acel moment actualul antrenor al Astrei s-a jurat că nu o să mai aibă niciodată o relaţie de prietenie adevărată cu familia lui Laurenţiu Reghecampf şi mai cu seamă cu acesta, deoarece nu a intervenit să o oprească pe Ana să se implice în acel transfer”, ne-a dezvăluit un apropiat al celor doi tehnicieni.

L-a contactat pe Valerică Găman

ASTRA-STEAUA. Supărarea lui Marius Şumudică faţă de familia Reghecampf s-a accentuat în această iarnă, după ce antrenorul Astrei a aflat că aceeaşi Ana Maria l-a tot căutat cu insistenţă pe Valerică Găman în pauza competiţională. Aflat în ultimele 6 luni de contract cu echipa din Giurgiu, fundaşul avea dreptul să discute cu oricine doreşte să-l transfere. Şumi a considerat, însă, că nu e normal ca nevasta antrenorului cu care se luptă pentru titlu să încerce să intermedieze transferul celui mai bun fundaş al său la echipa soţului ei!

ASTRA-STEAUA. Surse din anturajul clubului Astra au dezvăluit pentru FANATIK care a fost atunci reacţia antrenorului liderului Ligii 1. „Şumi aflase că omul de încredere al soţiei lui Reghe, Dan Idita, l-a contactat pe fratele lui Găman, pe Irinel, care ulterior a fost la palat la Gigi Becali să discute despre transferul fundaşului Astrei. Aflase că Ana Maria l-a tot căutat la telefon pe Găman şi pe fratele acestuia pentru a discuta despre un posibil transfer la Steaua. Cu toate că avea tot dreptul, deoarece Valerică intrase în ultimele şase luni, lui Şumi nu i s-a părut nomal că Ana încerca să-i slăbească echipa. L-a deranjat ulterior şi implicarea soţiei antrenorului Stelei în negocierile dintre Gigi Becali şi Enache. Din acel moment, Şumi a înţeles că fundaşul său dreapta nu mai are de gînd sub nici o formă să rămînă la Astra, mai ales că Reghe şi jucătorul urmau să devină rude ca naş şi fin. Din acest motiv, antrenorul Astrei s-a înfuriat şi mai tare şi le-a spus apropiaţilor că o să facă tot posibilul să nu-i lase pe cei de la Steaua să cîştige campionatul, iar dacă o să poată să fiţi siguri că aşa o să fie!”.

„Gigi Becali m-a ajutat!”

ASTRA-STEAUA. Gigi Becali declara după meciul Steaua-Dinamo 1-1 că Valerică Găman ar fi sunat-o el pe Ana Maria Reghecampf pentru a se autopropune la Steaua. Marius Şumudică i-a mulţumit patronului stelist pentru această declaraţie, care l-ar fi convins pe Găman să continue cu Astra: „Am avut o discuţie cu Găman şi chiar mi-a spus că s-a gîndit mai bine şi ar vrea să continue la Astra. Gigi Becali m-a ajutat! Cît despre Alibec, el are contract cu Astra în continuare, avem şanse foarte mari să jucăm în Champions League aşa că va fi foarte greu să ni-l ia”.

„Nu e posibil aşa ceva! Familia Reghecampf a umplut Liga 1 de fini!” (Marius Şumudică)

„Eu i-am mai transmis asta o dată antrenorului echipei de pe primul loc: dacă nu putem să ne respectăm, mai bine nu mai vorbim unii despre alţii” (Laurenţiu Reghecampf)