Nicio categorie

Duşmanul lui Mutu, atacat: “Trăieşte cu două surori!”

SPYNEWS prezintă amănunte halucinante despre viaţa de sultan a afaceristului Adrian Marţian, care ar fi împărţit cu "Briliantul" Adrian Mutu milioanele de euro şi...femeia!...
Autor: Ionuţ Cataramă | 05.09.2014 | 08:36
Duşmanul lui Mutu, atacat: “Trăieşte cu două surori!”

SPYNEWS prezintă amănunte halucinante despre viaţa de sultan a afaceristului Adrian Marţian, care ar fi împărţit cu “Briliantul” Adrian Mutu milioanele de euro şi…femeia!

Surse din anturajul lui Marţian au dezvăluit pentru SPYNEWS că afaceristul a fost căsătorit timp de şapte ani cu actuala parteneră de afaceri a “Briliantului” Adrian Mutu, Camelia Hulpe. Cu toate că au divorţat în 2010, Marţean şi Camelia Hulpe au continuat să locuiască sub acelaşi acoperiş, într-o vilă cochetă. Şi, ca să îi demonstreze fostei sale soţii că încă o mai iubeşte, Marţian i-a trimis acesteia un SMS “siropos”, chiar de ziua ei, în luna martie a acestui an (foto jos).

11

Cu fosta nevastă şi actuala logodnică în aceeaşi casă!

Interesant, în aceeaşi casă în care Marţian locuia cu fosta soţie, Camelia, s-a mutat şi actuala iubită a afaceristului, Adriana, care i-a şi dăruit o fetiţă, Rania. Apoi s-a mutat cu ei şi sora Adrianei, Alina. La scurt timp după ce s-a mutat la Marţian acasă, cumnata a rămas gravidă. A decis însă să facă avort, chiar în perioada în care afaceristul şi logodnica lui, Adriana, erau plecaţi în Corsica, unde organizaseră botezul fiicei lor. Recent, casa lui Marţian s-a umplut din nou de fericire: ambele surori au rămas gravide! Dacă în cazul logodnicei este clar cine este fericitul tătic, în cazul cumnatei încă nu se ştie clar acest amănunt, deoarece femeia n-ar avea o relaţie stabilă cu vreun bărbat. Un lucru este însă clar, potrivit apropiaţilor: “Trăieşte cu două surori şi au rămas amândouă gravide!”

SURSA: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!