Life

Starul de la Hollywood Dwayne Johnson, soția și cele două fetițe, infectați cu noul coronavirus: „Cele mai dificile și mai provocatoare momente”

03.09.2020 | 10:32
Starul de la Hollywood Dwayne Johnson sotia si cele doua fetite infectati cu noul coronavirus Cele mai dificile si mai provocatoare momente
ADVERTISEMENT

Actorul Dwayne Johnson, soția sa, Lauren Hashian, și cele două fetițe ale cuplului au fost infectați cu noul coronavirus, iar boala a fost mai rea decât un meci de wrestling, susține starul de la Hollywood.

Deși este un om puternic, sportiv de performanță și care are grijă de alimentația lui, The Rock (Stânca n.r), așa cum mai este numit Dwayne Johnson datorită filmelor în care a jucat, a declarat că acum toată familia lui este bine, însă el a fost cel mai afectat dintre toți, iar COVID-19 este un dușman de care ar trebui să ne temem cu toții.

ADVERTISEMENT

Anunțul despre boală și ce i s-a întâmplat a fost făcut pe Instagram de către celebrul actor, în vârstă de 48 de ani, fost jucător de fotbal american și fost luptător de wrestling.

Dwayne Johnson și întreaga familie, infectați cu noul coronavirus

Dwayne Johnson a declarat lumii întregi prin intermediul internetului că atât el, cât și soția lui, Lauren Hashian, dar și cele două fetițe, în vârstă de 2 și 4 ani, au contactat virusul în urmă cu trei săptămâni, însă au ales să facă anunțul după ce au învins boala.

ADVERTISEMENT

„Pot să vă spun că că au fost cele mai dificile și mai provocatoare momente pe care a trebuit să le îndurăm ca familie. Inclusiv în ceea ce mă privește – și am trecut prin oareșce grozăvii în trecut.”, a mărturisit starul pe Instagram.

Starul a menționat că partenera de viață și cei doi copii au avut o formă ușoară de coronavirus, fără probleme grave de sănătate, însă în cazul lui, virusul s-a simțit mai puternic.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, Dwayne Johnson a sărbătorit un an de la căsătoria cu Lauren. El a mai fost căsătorit și cu Dany Garcia, împreună cu care are o fată de 19 ani.

„ Sunt însă fericit să vă spun că toată familia suntem acum bine. Gata. Suntem de cealaltă parte a bolii, nu mai suntem contagioși și cu toții suntem – slavă Domnului – sănătoși.”, a menționat starul.

ADVERTISEMENT

Actorul cu cele mai mari încasări de la Hollywood susține că ar fi contactat virusul de la niște prieteni de familie care erau pozitivi, dar nu știau. Dwayne Johnson ne sfătuiește să încercăm să ducem un stil de viață sănătos și să avem grijă de imunitatea noastră pentru a învinge mai ușor virusul COVID-19.

Actorul este considerat un om valoros la Hollywood, de unde, potrivit Forbes, a câștigat 87,5 milioane de dolari între 1 iunie 2019 și 1 iunie 2020, inclusiv 23,5 milioane de dolari pentru thrillerul Netflix Red Notice.

ADVERTISEMENT
Tags: