Mutare incredibilă! Dybala ajunge în Primera Division

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
30/03/2018, 11:13
Mutare incredibilă! Dybala ajunge în Primera Division

Deşi s-a speculat foarte mult că Dybala va ajunge la Real Madrid, presa internaţională de astăzi anunţă că internaţionalul argentinian va merge în cele din urmă la rivala Atletico Madrid, pregătită de conaţionalul său Diego Simeone.

Jurnaliştii de la marile publicaţii europene au anunţat că fratele lui Paulo Dybala, Gustavo, care este şi impresarul jucătorului, a stabilit toate detaliile cu italianul Andrea Berta, directorul sportiv al clubului Atletico Madrid.

Dybala îl va înlocui pe Griezmann la Atletico

Pentru achiziţionarea lui Dybala, Atletico Madrid este pregătită să plătească 100 de milioane de euro plus fundaşul muntenegrean Stefan Savic. Atacantul argentinian îl va înlocui la Atletico pe francezul Antoine Griezmann, care va pleca la FC Barcelona.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×