Scandalul Dybala la naţionala Argentinei: “Conducătorii şi ziariştii fac lotul!”

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
23/03/2018, 14:48
Scandalul Dybala la naţionala Argentinei: “Conducătorii şi ziariştii fac lotul!”

Se poate spune că a început un conflict la naţionala Argentinei, între selecţionerul Jorge Sampaoli şi vedeta lui Juventus, Paulo Dybala. De fapt, ,mai mult cu fratele acestuia, Gustavo, care îi este agent. Paulo a preferat să nu comenteze situaţia în care se află.

Sampaoli şi-a pus cu siguranţă mulţi suporteri ai pumelor în cap prin decizia de a nu-l convoca pe Paulo Dybala pentru amicalul cu Italia şi această decizie duce serios cu gândul că starul lui Juventus are puţine şanse sau chiar deloc pentru a fi prezent la Mondialul din Rusia.

Sampaoli, selecţionerul care a avut probleme cu oamenii legii

Selecţionerul, care s-a făcut remarcat cu câteva luni în urmă, printr-o ieşire în decor în evidentă stare bahică, la adresa poliţiei care a îndrăznit să oprească maşina în care se afla după nunta fiicei, a dat o declaraţie anti Dybala: “Jocul lui Paulo de la Juventus nu se potriveşte cu schemele tactice de la naţională. Ori am greşit noi cu ceva, ori Paulo nu se poate adapta la ceea ce jucăm noi, un lucru e cert, intrarea lui în echipa naţională acum e foarte complicată”.

Fratele lui Paulo, Gustavo Dybala, care îi este şi agent, a reacţionat imediat pe reţelele de socializare: “Ce păcat că echipa Argentinei este făcută de conducători şi ziarişti şi nu contează evoluţiile bune ale unui jucător.”

Închide ×