Nicio categorie

Dybala rupe tăcerea după eliminarea Argentinei de la Campionatul Mondial

Autor: Claudiu Surmei | 03.07.2018 | 11:11
Paulo Dybala rupe tăcerea după eliminarea Argentinei de la Campionatul Mondial 2018

Paulo Dybala a apelat la rețelele de socializare pentru a transmite un mesaj după eliminarea Argentinei de la Campionatul Mondial 2018. Atacantul lui Juventus le-a mulțumit celor care au susținut “pumele” la turneul din Rusia.

Argentina a fost învinsă de Franța cu scorul de 4-3 în optimile de finală ale Campionatului Mondial 2018, după un meci în care francezul Kylian Mbappe a marcat două goluri și a egalat recordul lui Pele vechi de 60 de ani. Paulo Dybala, care a fost rezervă în partida cu Franța, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare celor care au fost alături de naționala Argentinei la aventura din Rusia.

Dybala a transmis un mesaj după eliminarea Argentinei de la Campionatul Mondial

“Acesta a fost primul meu Campionat Mondial, o emoție măreață. Păcat că nu a ieșit așa cum ne-am așteptat. Oricum, vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au însoțit și care ne-au susținut din primul moment și până la capăt, de acasă, din piețe, de la școală sau de la locul de muncă. Hai Argentina!”, este mesajul postat de Dybala pe Instagram.

Este fue mi primer mundial, una emoción grandísima. Una lástima que no fue lo que todos esperábamos. De todos modos quiero agradecer a todos los que nos acompañaron y apoyaron desde el primer momento hasta el final, a quien lo hizo desde la casa, desde las plazas, escuelas o puestos de trabajo. Vamos Argentina! ??

A post shared by Paulo Dybala (@paulodybala) on

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!