Fotbal intern

E cea mai frumoasă și talentată fotbalistă din România! “Lumea spune că mi-am greșit vocația”. Galerie foto

04.12.2018 | 12:16
Teodora Meluţă în momentul în care a primit premiul de "Cea mai bună fotbalistă 2018".

Teodora Meluță a primit premiul pentru cea mai bună fotbalistă din România la Gala Fotbalului Românesc. Teodora joacă pe postul de fundaș la CFF Olimpia Cluj și declară că majoritatea celor care au cunoscut-o nu a crezut că este fotbalistă. Asta pentru că tânara este deosebit de frumoasă, iar unii i-au recomandat să se apuce de modeling. VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO

Fotbalul feminin reprezintă un fenomen care începe să atragă tot mai mulți fani în ultima vreme. Chiar dacă mulți iubitori ai fotbalului consideră că fotbalul practicat de femei nu este la fel de spectaculos ca cel masculin, unii și-au dat seama că și fetele știu să dribleze, să facă preluări pe piept și să șuteze din voleu și au început să vină pe stadioane să le vadă. Și nu au avut de pierdut. Pe lângă fotbal, au putut admira frumusețea jucătoarelor, iar unele dintre ele sunt de-a dreptul superbe, cum este cazul Teodorei Meluță.

Teodora Meluță joacă la CFF Olimpia Cluj
Teodora Meluță joacă la CFF Olimpia Cluj

Teodora Meluță a fost desemnată cea mai bună fotbalistă din România

“Toată lumea îmi spune că sunt frumoasă şi că mi-aş fi greşit vocaţia şi aş fi avut un parcurs bun ca model, dar mie îmi place foarte mult fotbalul. Nu le vine să creadă că sunt fotbalistă. Spun că sunt din altă lume şi că ar trebui să merg la modeling”, a declarat Teodora pentru Telekom Sport.

Teodora Meluță
Teodora Meluță

“În România, da, este greu, dar în ultimii ani s-au schimbat oamenii şi văd altfel fotbalul feminin. Mai sunt unii oameni care gândesc şi aşa, dar suntem în 2018, lumea a evoluat şi fotbalul feminin începe să crească mai mult în România. Îmi place foarte mult Sergio Ramos de la Real Madrid, dar nu şi echipa. Ţin cu Barcelona. Îmi place foarte mult stilul lui de joc şi personalitatea. E un fotbalist mai dur, care joacă ca pe vremuri”, a mai spus fotbalista de 19 ani.