"E cea mai talentată generaţie a mea! Am echipă frumoasă!"

gheorghe hagi, Cristi Ganea, Liga 1 Betano, Viitorul-Juventus 3-0, Alexandru Matan

Ghoerghe Hagi era exuberant după Viitorul - Juventus 3-0. Managerul tehnic al Viitorului îşi laudă puştii şi spune că e doar o chestiune de timp până când noua generaţie pe care a crescut-o în Academie va exploda. Pentru Viitorul a  marcat Măţan, unul din tinerii pe care Hagi i-a promovat în ultima vreme, iar pe teren au fost prezenţi mai mulţi "absolvenţi" ai Academiei din ultima vreme.

"E una din cele mai talentate ale noastre din academie. Toţi au câte 5-6-7 ani în academie, sunt şcoliţi bine, sunt formaţi bine, e doar o chestiune de timp. Avem minimum zece jucători care trebuie să le dau spaţiu, să le găsesc spaţiu. Sunt mulţi, uşor-uşor o să formăm o echipă foarte frumoasă" , a declarat Gheorghe Hagi după Viitorul - Juventus 3-0."A fost unul din meciurile cele mai bune pentru mine în acest sezon. Ne-am apropiat de locurile 1-6, avem un meci foarte greu la Botoşani, mergem să luăm puncte acolo. Obiectivul nostru e să intrăm în locurile 1-6"

Ganea anunţă obiectivul după Viitorul - Juventus 3-0

Şi jucătorii  sunt de acord cu Hagi şi afirmă că, de fiecare dată când "Regele" îi aruncă în teren, încearcă să dea tot ce e mai bun în ei pentru a-l impresiona pe acesta. "Eu trebuie să muncesc în continuare la antrenamente. Când Hagi crede că trebuie să mă arunce în joc, intru şi dau ce-i mai bun din mine", a spus Alexandru Măţan.

Cristi Ganea, marcatorul primului gol din meciul cu Juventus, a dezvăluit care este obiectivul Viitorului în acest sezon. "A fost unul din meciurile cele mai bune pentru mine în acest sezon. Ne-am apropiat de locurile 1-6, avem un meci foarte greu la Botoşani, mergem să luăm puncte acolo. Obiectivul nostru e să intrăm în locurile 1-6",  a declarat Cristi Ganea.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933