Fotbal intern

E cel mai bun pasator din lotul FCSB-ului, dar nu-l impresionează pe Mihai Teja. E peste Deac, Mitriță și Man

31.03.2019 | 08:15
E cel mai bun pasator din lotul FCSBului dar nul impresioneaza pe Mihai Teja E peste Deac Mitrita si Man

Olimpiu Moruțan este cel mai bun pasator din lotul FCSB-ului, dar mijlocașul ofensiv transferat de Gigi Becali de la FC Botoșani nu a reușit să îl impresioneze pe Mihai Teja și să îl facă pe acesta să îl titularizeze meci de meci.

Olimpiu Moruțan e cel mai bun pasator din lotul FCSB-ului

Olimpiu Moruțan nu este folosit ca titular la FCSB chiar dacă este cel mai bun pasator decisiv al echipei lui Mihai Teja în actualul sezon din Liga 1 Betano. Acesta a bifat 1.335 de minute și a reușit 8 pase decisive pentru echipa sa și este peste jucători precum Ciprian Deac, Dennis Man, Ibrahima Tandia, Alex Mitriță și Emmanuel Culio.

Dacă Olimpiu Moruțan are 1.335 de minute și 8 pase decisive în actuala stagiune, Ciprian Deac are un total de 1.814 minute și 4 pase decisive, Emmanuel Culio are 2.038 minute și 2 pase de gol, Alex Mitriță a jucat în 1.795 de minute până să plece la New York City și a pasat decisiv de 4 ori, iar Ibrahima Tandia are 5 pase decisive în 2.282 de minute jucate, anunță telekomsport.ro.

Olimpiu Moruțan și Mihai Căpățînă în meciul FC Voluntari – FCSB 2-2

E peste Dennis Man și Florin Tănase

Olimpiu Moruțan și-a depășit și coechipierii din atac, nu numai rivalii din Liga 1 Betano. Dennis Man are 2.423 de minute jucate în sezonul 2018 – 2019 și doar 5 pase de gol, iar Florin Tănase are 7 pase decisive în cele 2.424 de minute jucate pentru vicecampioana României.

FCSB o întâlnește pe Universitatea Craiova în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, azi, ora 20.30, pe Arena Națională, iar Mihai Teja a decis ca Olimpiu Moruțan să fie rezervă. Meciul o să fie transmis de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vr fi LIVE VIDEO pe FANATIK.