E cel mai norocos om din lume! A supravieţuit unui accident aviatic şi apoi a cîştigat 1.000.000 $

Mohammad Basheer Abdul Khadar, un bărbat din India se poate considera cel mai norocos om de pe planetă. După ce a supravieţuit unui incident aviatic din Dubai, acesta şi-a cumpărat un bilet la loto, iar la şase zile după incident a aflat că a câştigat un milion de dolari.

Mohammad Basheer Abdul Khadar se afla la bordul avionului EK521 al companiei Emirates Airlines, pe 3 august, care din cauza unor probleme tehnice, a aterizat de urgenţă pe aeroportul din Dubai şi a luat foc. Toţi cei 300 de oameni aflaţi la bord au avut noroc însă, pentru că echipele de intervenţie au reuşit să îi evacueze de urgenţă, înainte ca aeronava să fie cuprinsă de flăcări.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, care lucrează în Dubai ca dealer auto, se întorcea dintr-o vacanţă din India unde fusese plecat cu familia, şi-a cumpărat biletul chiar de pe aeroportul din Dubai.
Khadar si-a revendicat premiul marţi şi susţine că se simte extrem de norocos, considerând salvarea sa din avionul în flăcări „un miracol” şi că banii câştigaţi sunt un ”dar preţios de la Dumnezeu”.

”Muncesc în Dubai de 37 de ani şi întotdeauna am simţit că aceasta este ţara mea. Am dus mereu o viaţă simplă şi acum cred că a venit timpul să mă retrag. Simt că Dumnezeu mi-a dat o nouă viaţă după ce am supravieţuit accidentului aviatic şi apoi m-a binecuvântat cu aceşti bani”, a declarat bărbatul din India.

sursa: libertatea.ro