Fanatik Show

Asztalos vrea să-i împace pe fanul rasist şi pe Welington!

Welington a declarat că ar accepta scuzele fanului care a aruncat cu coaja de banană în el, însă îşi doreşte ca suporterul să suporte consecinţele faptei sale....
06.10.2014 | 18:40
Asztalos vrea sai impace pe fanul rasist si pe Welington

Welington a declarat că ar accepta scuzele fanului care a aruncat cu coaja de banană în el, însă îşi doreşte ca suporterul să suporte consecinţele faptei sale.

“Pînă vineri nu am avut niciodată probleme la Chiajna. Nu ştiu cum a găsit fanul acea banană. Dacă a fost premeditat trebuie să plăteşti. Ăsta e rasism, e ceva criminal! Nu am nimic cu fanii Rapidului. Omul care a aruncat în mine cu banana trebuie să plătească. Dacă mă fluiera tot meciul, înţelegeam. Dar rasismul este altceva. Nu am făcut teatru cum a spus domnul Rada. Familia mea era în tribună. Nu i-aş mai fi adus dacă ştiam că se va întîmpla aşa ceva. E normal să fii fluierat, dar rasismul nu-l pot accepta. Aş accepta scuzele fanului. Dar a făcut o greşeală şi trebuie să plătească. Împotriva rasismului mă duc pînă la moarte. Am vrut să iese de pe teren. M-am dus la arbitru, iar el mi-a dat galben”, a spus Welington la FANATIK SHOW, la Look TV.

Prezent în studioul FANATIK SHOW, Csaba Asztalos, a dezvăluit ce riscă fanul care a aruncat cu banana în Welington şi susţine că va încerca să-l împace pe fan cu fotbalistul Concordiei.

“Îl vom identifica pe fanul care a aruncat cu banana. Amenda maximă poate ajunge la 300 de milioane de lei vechi. Ne-am autosesizat şi am demarat acţiunea faţă de întreaga acţiune. Fanul va fi chemat la audieri. Din punct de vedere sportiv, suporterul ar putea primi o interdicţie. Nu înţeleg de ce domnul arbitru nu a oprit partida. UEFA nu se va implica în acest caz. Există posibilitatea ca acest fan să fie sancţionat şi penal. Eu voi încerca să-i împac pentru că aşa este normal”, a spus preşedintele CNCD, Asztalos Csaba Ferenc, la FANATIK SHOW.

Tags: