News

„E diabolic! Știe să mintă!”. Mitică Dragomir dezvăluie marele plan al lui Nicușor Dan: președinția României

Nicușor Dan se luptă pentru un nou mandat de primar al Capitalei. Dumitru Dragomir crede că edilul are un alt plan, acela de a deveni președintele României
24.05.2024 | 07:03
E diabolic Stie sa minta Mitica Dragomir dezvaluie marele plan al lui Nicusor Dan presedintia Romaniei
„E diabolic! Știe să mintă!” Mitică Dragomir dezvăluie marele plan al lui Nicușor Dan: președinția României! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nicușor Dan se pregătește pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. Primarul în exercițiu al Bucureștiului speră să obțină un nou mandat. Dumitru Dragomir crede însă că planul este cu totul și cu totul altul.

Dumitru Dragomir crede că Nicușor Dan se pregătește să devină președintele României

Nicușor Dan (USR) se luptă pentru un nou mandat de primar al Bucureștiului cu Gabriela Firea (PSD), Sebastian Burduja (PNL) și Cristian Popescu-Piedone (PUSL). „Convingerea mea este că și un patron de TV, mai în vârstă decât ceilalți, joacă strâmb vis-a-vis de Piedone și e tot cu Nicușor”, e de părere Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Următoarele alegeri prezidențiale din România se vor desfășura la data de 15 septembrie (primul tur) și 29 septembrie (turul doi, dacă va fi necesar) „Exista posibilitatea dacă iese primar să meargă la președinție?”, a întrebat Horia Ivanovici.

„Bineînțeles. Ăsta este visul lui. Asta a fost strategia. Acum două luni când am venit la tine în emisiune și am auzit că îl pun pe Cârstoiu, atunci m-am gândit că dacă omul lui Iohannis iese primar, iese și președinte.

ADVERTISEMENT

După aceea am văzut că e lovit din toate părțile și mi-am dat seama că a fost doar un iepure aruncat în fața vânătorilor și abia acum mi-am dat seama că foarte multe forțe politice sunt în sprijinul lui Nicușor.

Domnul Iohannis e încă tare. Îl tot înjură unii. Peste 4-5 luni nu mai e tare și s-ar putea să aibă atâtea necazuri câte a avut și Băsescu. Pentru că statul paralel e încă tare.

ADVERTISEMENT

Spune lumea pe la mine pe la boschetărie că șeful statului parelel, hai să ți-o dau p-asta, e unul dintre cei mai deștepți, ar fi Pahonțu. El ar fi capul statului paralel.

E un băiat deștept și el face jocuri puternice. Și sunt televiziunile. O TV foarte puternică. Mă feresc să dau nume. De Pahonțu am zis pentru că cine nu spune că e un tip foarte deștept, el e prostul, cel care spune că nu e deștept. Dacă a rezistat la atâția președinți…”.

ADVERTISEMENT

„Dacă face dezbatere cu doamna Firea, ia locul 15”

Nicușor Dan a participat de trei ori la alegerile pentru Primăria București, în 2012, 2016 și 2020. Pe ultimele le-a și câștigat, cu 42,8% din voturi. „Cum să fie vrăjeală? (n.r – Nicușor Dan la alegerile prezidențiale) Nu e bombă. Cum să fie bombă? Lumea e ca oile.

În ziua de azi m-am convins. Nu trebuie să faci nimic. Mai spui câte o glumiță din când în când. Nu faci nicio întâlnire cu niciun viceprimar, nu te bagi în proiect, să știi să minți. E obligatoriu să știi să minți și să promiți.

E diabolic! Nu e băiat prost. Voi credeți că proștii știu să mintă? Tu ești fraierul care e indus în eroare. Ăștia sunt oameni foarte abili. Mai ales dacă ai servicii în spate și ceva cu proptele, te doare la bască. Nu faci nicio dezbatare cu nimeni. Că dacă face dezbatere cu doamna Firea, ia locul 15, nu locul 2.

O spun cu tărie. Eu am o impresie despre Burduja că e un tip foarte deștept. Dar cine l-a învățat să se ducă la dezbatere cu doamna Firea ar trebui să fie dat afară instant.

Dacă nu trece Piedone de partea doamnei Firea, câștigă Nicușor. Eu zic că și Burdja ar trebui să treacă de partea doamnei Firea. Și peste trei luni se duce (n.r. – Nicușor Dan) la președinție și îl votează toți.

Nu vezi că eu nu zic nimic de rău de Nicușor? Nu că ar fi făcut el ceva. Dar eu cred că el e numit să fie acolo”, a declarat Mitică Dragomir, în exclusivitate la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”, show care e live pe FANATIK.RO, luni, de la ora 13:30.

Nicusor Dan, CANDIDAT LA PRESEDINTIA ROMANIEI!? Dumitru Dragomir, DEZVALUIRE SOC!

ADVERTISEMENT
Apariție răvășitoare la EURO 2024. I-a uimit pe toți în tribune și s-a...
Apariție răvășitoare la EURO 2024. I-a uimit pe toți în tribune și s-a pozat alături de mulți fani
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din...
România a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare paradă moto din lume. Nu mai puțin de 3.722 motocicliști au participat la parada de pe ruta Pitești-Mioveni FOTO VIDEO
Vila de lux a lui Nicolae Halep, fratele Simonei. Locuința din Constanța iese...
Vila de lux a lui Nicolae Halep, fratele Simonei. Locuința din Constanța iese în evidență grație arhitecturii moderne
Pariul făcut de Laurenţiu, un legumicultor din Oltenia, cu care a dat lovitura....
Pariul făcut de Laurenţiu, un legumicultor din Oltenia, cu care a dat lovitura. Un kilogram de roşii gigant poate ajunge şi la 15 lei
Ilie Năstase a mers să îl vadă pe multimilionarul care l-a jignit incalificabil:...
Ilie Năstase a mers să îl vadă pe multimilionarul care l-a jignit incalificabil: Românul ăsta mare şi prost
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Florian Coldea, turnat de Traian Băsescu. Adrian Năstase a spus totul
Florian Coldea, turnat de Traian Băsescu. Adrian Năstase a spus totul
Prima BOMBĂ de la la Euro 2024. Ce nebunie de meci!
Prima BOMBĂ de la la Euro 2024. Ce nebunie de meci!
Cum erau urmăriți turiștii de Securitatea comunistă în stațiunile de pe Litoral. Nemulțumirile...
Cum erau urmăriți turiștii de Securitatea comunistă în stațiunile de pe Litoral. Nemulțumirile românilor veniți în concediu: „Au făcut din noi niște animale”
Reacția Margaretei Pâslaru, după momentul Babasha de la cel mai așteptat concert din...
Reacția Margaretei Pâslaru, după momentul Babasha de la cel mai așteptat concert din România: „Ceva diferit ...”