Fotbal intern

E din nou război între Meme şi Petrescu: “A spus nişte enormităţi!”

23.04.2018 | 00:12
E din nou razboi intre Meme si Petrescu A spus niste enormitati
ADVERTISEMENT

Reîncepe războiul dintre MM Stoica şi Dan Petrescu se încinge după ce Ovidiu Haţegan i-a dezavantajat clar pe cei de la CFR Cluj la meciul de la Iaşi, scor 1-1, în care a acordat un penalty inexistent pentru moldoveni. Petrescu a spus că totul este aranjat pentru FCSB,  iar Stoica a ţinut să îi dea replica. 

“Dan Petrescu a spus niște enormități. I-am trimis mesaj de Paște și am spus că nu mai vorbesc de el, dar când vorbeşte despre echipa la care lucrez… Haţegan nu a dat penalty pentru Steaua la un fault la Benzar în sezonul regulat, chiar cu CFR. Legea compensației funcționează. Când ai câștigat atâtea meciuri cu arbitrii, așa se întâmplă. Dacă domnul Crăciunescu spune că nu a fost penalty la Iaşi, înseamnă că așa este.

ADVERTISEMENT

Război între MM Stoica şi Dan Petrescu: “Simulează non-stop”

Dar să te miri că joacă Astra și că Iașiul, asta este incredibil. Ce te aștepți, Petrescu? Să îți dea meciul? Arbitrul care va fi la meciul cu CFR îi atrag atenția că Ţucudean, Deac, Culio și Manea simulează non-stop. La lovitura liberă pentru noi, cu Viitorul, mi s-a părut că Benzar a fost împins evident.

La meciul direct din play-off, Bîrsan a validat un gol neregulamentar. E mai complicat să folosești cuvinte de genul furat. Trebuie să aduci dovezi. Anul trecut, cu Viitorul, am avut o lovitură de pedeapsă în tur și două în retur, refuzate”, a spus Stoica la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Din cauza deciziei eronate a lui Haţegan, CFR Cluj a pierdut două puncte la Iaşi, scor 1-1, iar FCSB rămâne pe primul loc, cu un avans de chiar două puncte în faţa echipei pregătite de Dan Petrescu. Săptămâna viitorare, CFR Cluj o înfruntă pe FCSB pe Arena Naţională.