Un jucător a dezertat din Giuleşti, nu mai crede în şefi: “Mor de foame aici!”

Daniel Vlad    Adrian Dumitru   
în Stiri principale
06/10/2013, 16:25
Un jucător a dezertat din Giuleşti, nu mai crede în şefi: “Mor de foame aici!” GALERIE FOTO

Darko Lukanovici, unul dintre jucătorii transferaţi în această vară de Rapid, a părăsit sîmbătă seară echipa, nemulţumit de faptul că şefii grupării giuleştene nu l-au plătit banii promişi!

Atacantul de origine croată este extrem de nemulţumit şi de faptul că îşi plăteşte singur hotelul în care stă în Bucureşti. Mai mult, el acuză că promisiunile făcute de Niculae Cristescu, atunci cînd a bătut palma cu Rapid, nu au fost respectate! “După ce că am acceptat un salariu foarte mic, văd că mor de foame aici!”, s-a confesat jucătorul colegilor săi, înainte de plecare!  Lukanovici le-a dat un ultimatum şefilor din Giuleşti, anunţîndu-i că va pleca din ţară dacă aceştia nu îşi vor respecta promisiunile financiare.

FC Braşov a intrat pe fir!

Constantin Zotta a aflat de situaţia lui Lukanovici şi doreşte să-l înregimenteze pe atacant sub Tîmpa! Cele două părţi analizează posibilitatea ca jucătorul să rupă contractul cu Rapid, urmînd ca, în situaţia în care atacantul nu-şi va încasa banii promişi din Giuleşti, să demareze acţiunea de a deveni liber de contract!

 

Închide ×