Sport

E loc pentru Mbappe și Di Maria în lotul tău pentru Mondial?

16.06.2018 | 08:28
E loc pentru Mbappe si Di Maria in lotul tau pentru Mondial

Jurnal FootballCoin, Ziua 3

Franța își începe campania de la Cupa Mondială. Les Bleues sunt printre favoritele competiției. În aparență există o singură necunoscută pentru meciul împotriva Australiei. Este diferența de scor cu care vor câștiga.

Însă Australia dispune de considerabilă experiență la Cupa Mondială. Este al patrulea turneu consecutiv la care australienii au reușit să se califice. Dar a fost un rezultat chinuit. Australia a învins Honduras în meciul de baraj.

În FootballCoin:

Franța are parte de o generație excepțională de jucători. Mulți dintre aceștia, precum Mbappe sau Dembele, sunt gratis în FootballCoin. Aceștia au toate șansele să termine printre cei mai buni jucători la finalul turneului.

Australia nu dispune de foarte mulți jucători cunoscuți. Vedeta echipei este Tim Cahill de la Millwall. Însa acesta este posibil sa absenteze în urma unei accidentări. Mile Jedinak este cealaltă stea a echipei. El a marcat un hat-trick în meciul de baraj. Toți jucătorii australieni sunt gratuiți în joc.

Peru – Danemarca

Un meci între două echipe care nu au pierdut niciun meci oficial în 2017 și 2018. Peru se reîntoarce la Mondiale pentru prima dată din 1982. Danemarca nu s-a mai calificat din 2010.

În FootballCoin:

Ambele sunt echipe disciplinate. Ambele au fost consecvente în privința rezultatelor. Atât Peru cât și Danemarca vor fi ajutate de o serie de vedete. Peru îi are pe Paolo Guerrero și Jefferson Farfan. Danemarca dispune de vedetele einPremier League, Kasper Schmeichel și Christian Eriksen.

Argentina – Islanda

Islanda este pariul multora pentru a deveni revelația Cupei Mondiale. Este prima lor Cupă Mondială. Nordicii își încep campania împotriva Argentinei lui Messi. Decarul Barcelonei a fost vital în calificarea naționalei. De fapt, rezultatele Albiceleste vor fi determinate în mare parte de evoluția lui. Fără Messi Argentina aproape a ratat calificarea. Fără Messi Argentina a pierdut cu 6-0 un recent meci amical împotriva Spaniei.

În FootballCoin:

Islanda își păstrează în mare parte lotul prezent la Euro 2016. A fost prima lor participare la un turneu final. Islanda a învins Anglia pentru a se califica până în Sferturile de finală. Majoritatea jucătorilor, precum  Gylfi Sigurdsson, rămân gratuți.

În schimb naționala Argentinei include unele dintre cele mai faimoase nume din lumea fotbalului. Cu toate acestea există variate de cartonașe gratuite. Mijlocașul lui PSG, Angel Di Maria, poate fi ales de către oricare ditre participanți. Apărătorul Nicolas Tagliafico este inclus în aceași categorie.

Nigeria – Croația

Reporterii au numit-o Grupa morții. Croația și Nigeria sunt nevoite să trateze acest meci cu toată seriozitate. Învingătoarea va avea prima șansă pentru a se califica în fază eliminatorie.

În FootballCoin:

Croația dispune de una dintre cele mai bune linii mediene din turneu. În același timp cartonașele lui Luka Modric sau Ivan Perisic sunt plătite. Există excepții precum Ante Rebic. Acesta este gratuit și este anunțat drept titular.

În schimb echipa Nigeriei include numeroase cartonașe gratuite. Managerii virtuali pot opta pentru Alex Iwobi sau John Obi Mikel. Dacă Nigeria avansează în faza eliminatorie, ei vor rămâne disponibili pentru toți managerii.

Jucători care merită urmăriți:

(fiecare dintre ei nominalizat prin cartonaș gratuit)

Presnel Kimpembe (Franța)

Kylian Mbappe (Franța)

Ousmane Dembele (Franța)

Gylfi Sigurdsson (Islanda)

Nicolas Tagliafico (Argentina)

Angel Di Maria (Argentina)

Ante Rebic (Croația)

Ponturi FootballCoin :

  • Încearcă să alegi fundași care pot marca. Aceștia primesc 12 puncte pentru gol marcat.
  • Atacanții primesc doar 8 puncte în plus pentru fiecare gol marcat.
  • Echipele FootballCoin trebuie hotărâte cu cel puțin 15 minute înainte