Life

“E o mincinoasă!” Acuzaţii grave pentru Sue Ellen din Dallas, de la bărbatul cu care s-a iubit 17 ani

05.08.2020 | 10:57
E o mincinoasa Acuzatii grave pentru Sue Ellen din Dallas de la barbatul cu care sa iubit 17 ani
ADVERTISEMENT

Linda Gray, actrița care a jucat rolul lui Sue Ellen în celebrul serial Dallas, a decis să își aștearnă pe hârtie toată viața sa de până acum, cu bune, cu rele, cu oamenii importanți care au marcat-o, dar și experiențele care au făcut-o omul care este astăzi.

Și-a dorit să împărtășească toate aceste experențe cu publicul ei, dar mai ales cu prietenii. Astfel că, toată viața ei a fost strânsă într-o carte și dată publicității. Legat de viața ei amoroasă, însă, a omis un aspect extrem de important.

ADVERTISEMENT

Relația de iubire  pe care a avut-o cu scenaristul Dan Gordon timp de 17 ani a fost trecută la capitolul amiciții, fapt care l-a scos din sărite pe Gordon. Astfel, a ales să spună și partea lui de adevăr despre această poveste.

Sue Ellen din Dallas, acuzată de bărbatul cu care s-a iubit 17 ani

Din motive doar de ea știute, în romanul recent lansat, Linda Gray îl numește pe Dan Gordon, bărbatul cu care s-a iubit timp de 17 ani, „prietenul ei”, deşi toată lumea știe că între ei a fost mult mai mult de atât.

ADVERTISEMENT

Povestea Lindey Gray cu Dan Gordon a început încă din 1996, când bărbatul, îndrăgostit până peste cap, a făcut totul pentru ca viaţa femeii iubite să devină un basm. După 17 ani, însă, de iubire pătimașă, relația lor s-a închieat cu un singur telefon, fără nicio explicație din partea actriței.

„Am iubit o femeie mult timp şi am preţuit fiecare secundă cu ea.  Nu o cunosc pe cea care a scris cartea şi care în interviuri nu recunoaşte că ar fi avut o relaţie pasională de mai mulţi ani.

ADVERTISEMENT

Femeia respectivă este duplicitară, mincinoasă şi falsă”, a declarat Dan Gordon pentru Daily Mail.  “Relaţia s-a terminat, asta e tot”, au fost singurele cuvinte ale Lindei Gray.

Acest episod i-a adus scenaristului multe răni în suflet, iar memoriile actriţei, în care iubirea lor nu este menționată, au venit ca o lovitură și mai mare.

ADVERTISEMENT