Fotbal intern

E oficial! Armando Cooper a semnat cu Dinamo

29.08.2018 | 15:26
E oficial Armando Cooper a semnat cu Dinamo

Dinamo a anunțat miercuri oficial faptul că mijlocașul panamez Armando Cooper a semnat cu Dinamo București. Fotbalistul este coleg cu portarul Jaime Penedo la selecționata Panamei și a jucat în două partide la Campionatul Mondial din Rusia.

Armando Cooper a efectuat marți vizita medicalăla Institutul Național de Medicină Sportivă din București și deja a făcut și primul antrenament sub comanda lui Florin Bratu. Cooper a mai jucat de-a lungul carierei pentru Arabe Unido, Godoy Cruz, Oțelul Galați, St. Pauli, FC Toronto și Universidad de Chile.

OFICIAL. Armando COOPER la DinamoFC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro,…

Gepostet von FC DINAMO BUCURESTI am Mittwoch, 29. August 2018

Armando Cooper a acceptat oferta lui Dinamo

Armando Cooper a fost de acord să primească un salariu lunar în valoare de 8.000 de euro la FC Dinamo Bucureşti, plus un bonus de 25.000 de euro la semnătură. Armando Cooper are 25 de meciuri în MLS pentru Toronto, cu care a ieşit campion în 2017. Mijlocaşul a evoluat foarte puţin la ultima sa echipă, Universidad de Chile, de aceea îşi doreşte să revină în fotbalul din Europa. Mai mult, Armando Cooper le-a transmis dinamoviştilor că are pregătirea de vară făcută, cu toate că nu a fost în lotul lui Universidad de Chile în cele 6 partide ale sezonului. Jucătorul care va ajunge sub comanda lui Florin Bratu în această vară a jucat două meciuri la Campionatul Mondial din Rusia 2018 pentru naţionala ţării sale, integralist cu Belgia şi cu Anglia, având 7 goluri în 100 de selecţii all time.

De asemenea, Dinamo a oficializat și împrumutul lui Alin Dudea la Chindia Târgoviște. Alin Dudea nu a prins nici măcar lotul în cele 6 etape care s-au scurs până acum în Liga 1 Betano. El poate fi folosit atât în centrul apărării cât și în linia mediană. Fotbalistul a bifat 8 meciuri pentru Dinamo în play-out-ul sezonului trecut.

Armando Cooper a semnat cu Dinamo, unde îi va lua locul lui Mahlangu

Armando Cooper îi va lua locul la mijlocul terenului lui May Mahlangu. Fotbalistul sud-african a fost vândut de FC Dinamo Bucureşti la Ludogoreţ Razgrad pentru suma de 500.000 de euro. Mijlocaşul care a ajuns în “Ştefan cel Mare” în vara lui 2016 a primit de la campioana Bulgariei un salariu lunar de 30.000 de euro pe lună, timp de trei ani.  În total, a jucat pentru trupa din Ştefan cel Mare în 70 de meciuri, cu 3 goluri şi 3 pase decisive în tricoul “câinilor”. De asemenea, Mahlangu a prins şi 19 meciuri în naţionala Africii de Sud, cu 2 goluri înscrise pentru selecţionata echipei sale.

Mahlangu e ultimul dintr-o serie de jucători la care patronul lui Dinamo a renunţat în ultima perioadă. Pe lângă Mahlangu, “câinii” i-au mai pierdut şi pe Valentin Costache (700.000 de euro), Ionuţ Nedelcearu (600.000 de euro), Steliano Filip (300.000 de euro) şi Paul Anton (400.000 de euro). De asemenea, în ianuarie 2017, Harlem Gnohere a ajuns la FCSB în schimbul a doar 250.000 de euro.

3 goluri a marcat Cooper pentru Oțelul Galați în 21 de meciuri, în prima ligă a României, în sezonul 2013-2014

100 de selecții și 7 goluri are Cooper pentru prima reprezentativă a statului Panama