Fotbal international

E oficial când va debuta Cristiano Ronaldo la Juventus! Surpriză pentru fani

30.07.2018 | 19:48
E oficial cand va debuta Cristiano Ronaldo la Juventus Surpriza pentru fani

Gazzetta dello Sport a dezvăluit luni momentul oficial când va debuta Cristiano Ronaldo la Juventus. Fanii torinezi sunt în culmea extazului şi cererea de bilete a depăşit de aproape o sută de ori posibilităţile organizatorilor. Toţi tifosii bianconerilor vor să se afle acolo şi atunci când idolul lor va apărea pentru prima dată pe teren îmbrăcând tricoul alb-negru şi va juca primele minute din cei patru ani de contract stabiliţi la semnarea contractului. Cristiano Ronaldo va câştiga un salariu de 30 de milioane euro net pe stagiune şi dacă lucrurile vor merge senzaţional are inclusiv posibilitatea de a mai juca un sezon peste cele patru deja ştiute.

Momentul mult aşteptat nu va fi însă un meci împotriva vreunui echipe, la care publicul să ia cu asalt tribunele, ci un eveniment tradiţional, care are loc an de an, în familia lui Juventus. Se numeşte sărbătoarea de la Villar Perosa şi are loc an de an, fără excepţie. Pe teren se află, de fiecare dată, prima echipă şi formaţia Primavera a clubului (echipa de tineret), iar anul acesta pentru prima dată pe teren se va afla şi starul Cristiano Ronaldo. Acesta nu a participat la turneul din SUA, fiin în vacanţă.

E oficial când va debuta Cristiano Ronaldo la Juventus! Cerere imensă de bilete, totul e sold-out

Suporterii stau practic în jurul terenului şi după meci ei fac şedinte de autografe şi de poze cu jucătorii. Este o atmosferă cu totul specială, iar acum istieria este la cote maxime, pentru că toată lumea speră să obţină autograf de la CR7 sau să facă un selfie cu acesta, deşi, probabil că va fi ceva mai greu. Mult aşteptatul eveniment se va desfăşura duminică, 12 august, începând cu ora 15:00, prima secvenţă constând într-un meci al echipelor de juniori. Apoi va urma meciul în familie, care anul trecut a oferit marea surpriză ca vedetele lui liano Allegri să nu poată face mai mult de un 0-0 cu echipa Primaveraentru acest eveniment se vor lua, aşa cum se obişnuieşte mereu, măsuri speciale. De vineri şi până la încheierea evenimentuli va fi interzis accesul auto în zona stadionului, iar de sâmbătă seară se va pune stop vânzării băuturilor alcoolice. Totul pentru ca sărbătoarea să nu degenereze, iar suporterii şi jucătorii să petreacă momente frumoase împreună. Vor fi prezenţi şi toţi membrii în viaţă ai familiei Agnelli, pentru că evenimentul este în strânsă legătură şi cu familia care conduce Fiat şi Juventus de ani de zile.

Ce legătură este între Juventus şi Villa Perosa

Villar Perosa este o comună situată la 40 de kilometri de Torino, unde familia Agnelli îşi are o somptuoasă reşedinţă. De altminteri, aici s-a retras Marella, văduva fostului boss fiat Giovanni Agnelli. Familia Agnelli este cea care a construit şi terenul unde are loc tradiţionala partidă şi întâlnirea vedetelor de la Juve cu fanii lor. La Villar Perosa familia Agnelli este extrem de respectată, pentru că a contribuit enorm la dezvoltarea localităţii.

Până atunci, luni Cristiano a mai făcut o vizită medicală fulger la clinica lui Juventus, i-a salutat pe ceilalţi jucători de top reveniţi din vacanţă (Dybala, Cuadrado, Douglas Costa şi Higuain, dar probabil cu ultimul, deşi au fost colegi o perioadă la Real Madrid) nu va apuca să joace din nou, pentru că argentinianul este pe picior de plecare, cel mai probabil la AC Milan.