Sport

E oficial! Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Campioana României a anunțat revenirea antrenorului în Gruia

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj, iar campioana României a făcut anunțul oficial mult așteptat.
31.08.2021 | 14:42
E oficial Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj Campioana Romaniei a anuntat revenirea antrenorului in Gruia
ADVERTISEMENT

Antrenorul în vârstă de 53 de ani a revenit la clubul unde a realizat cele mai mari performanțe din cariera de antrenor.

Petrescu a cucerit cu CFR Cluj trei titluri de campion în cei doi ani și jumătate petrecuți pe banca ardelenilor, reușind an de an să califice echipa în grupele competițiilor europene sau chiar în primăvara europeană.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a semnat un contract pe trei ani cu CFR Cluj

„Bursucul” va conduce primul antrenament joi, 2 septembrie și a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane.

Dan Petrescu a venit și cu propriul staff. Antrenorii săi secunzi vor fi Costin Curelea și Valeriu Bordeanu, în timp ce Bogdan Aldea este noul preparator fizic al campioanei conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga și Dan Petrescu au negociat intens în ultimele zile, iar în cele din urmă cele două părți au ajuns la un acord. Astfel, „SuperDan” va fi pe bancă la următorul meci al ardelenilor din Casa Pariurilor Liga 1 cu FC Botoșani.

Campioana României anunță venirea lui Dan Petrescu: „Bine ai revenit!”

CFR Cluj a făcut anunțul oficial printr-un comunicat pe pagina oficială de Facebook a clubului: „Bine ai revenit, Dan Petrescu! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Dan Petrescu este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei CFR 1907 Cluj!”. 

ADVERTISEMENT

Clubul din Gruia a scos în evidență performanțele extraordinare pe care Dan Petrescu le-a reușit ca antrenor principal al echipei: „Tehnicianul care a câștigat 3 din ultimele 4 titluri de campioană cu echipa noastră a revenit în Gruia, iar noi, toți cei din familia CFR-istă, îi urăm „bun venit” și îi dorim multă baftă!”.

Campioana en-titre speră ca Dan Petrescu să continue seria incredibilă din mandatele precedente și să aducă cel de-al cincilea titlu consecutiv în Gruia: „Avem toată încrederea că prin experiența și devotamentul său, Dan Petrescu va reuși să obțină și în perioada care urmează performanțe notabile pe banca CFR-ului. În zilele următoare vă vom prezenta și echipa cu care Dan Petrescu va lucra la Cluj! Bine ai revenit, Mister!”.

ADVERTISEMENT

Primul transfer al lui Dan Petrescu la CFR Cluj

FANATIK a anunțat încă acum nouă zile că Mihai Bordeianu este primul jucător care va semna cu CFR Cluj. Deși mai avea contract cu Al Qadisiyah până în 2024, mijlocașul central nu mai intra în planurile saudiților, fiind chiar împrumutat în sezonul trecut la CFR.

Jucătorul de 29 de ani evaluat conform transfermarkt la 1.400.000 de euro și-a reziliat contractul cu saudiții și a semnat un contract valabil pe trei ani cu CFR Cluj.

FANATIK a anunțat împrumutul lui Mihai Bordeianu în sezonul trecut la CFR Cluj încă din luna ianuarie. Fotbalistul vândut pe 1,3 milioane de euro saudiților, a revenit în Gruia după doar șase luni sub formă de împrumut, iar salariul său de 70.000 de euro pe lună a fost achitat în mare parte tot de Al Qadisiyah.

ADVERTISEMENT