Life

E oficial! De ce a divorțat Alexandra Stan: ”S-au întâmplat multe”

Alexandra Stan a vorbit deschis despre mariajul cu Emanuel Necatu, bărbatul cu care și-a unit destinul în luna iulie.
29.10.2021 | 13:17
E oficial De ce a divortat Alexandra Stan Sau intamplat multe
E oficial! De ce a divorțat Alexandra Stan: ”S-au întâmplat multe”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

La numai câteva luni după semnarea actelor au apărut și primele zvonuri despre despărțire, iar acum frumoasa blondină confirmă divorțul.

Artista nu mai este căsătorită cu Emanuel Necatu, bărbatul pe care l-a cunoscut la scurt timp după ce a fost eliminată din competiția Survivor România.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan nu a oferit prea multe detalii despre mariajul care s-a destrămat într-un timp foarte scurt, precizând doar că s-au întâmplat multe.

Alexandra Stan a divorțat. Ce a declarat vedeta despre mariaj

„Nu mai sunt măritată. Am divorțat. (…) S-au întâmplat multe. Eu sunt pe fast-forward, ca japonezii.

ADVERTISEMENT

Nu cred că se dă înapoi (n.red.: inelul de logodnă). Poți să-l vinzi, depinde cât de scump e. Glumesc. Depinde de fiecare ce face cu inelul.

Eu cred că e un pic urât să-l dai înapoi. E ca și cum ai da amintirile înapoi”, a declarat Alexandra Stan în emisiunea Neatza de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil, unul dintre matinalii show-ului, i-a spus solistei că unii bărbați sunt de cu totul altă părere și chiar cer înapoi inelul de logodnă sau contra valoarea bijuteriei.

Solista s-a arătat oarecum deranjată de această afirmație, subliniind faptul că în această situație și fostul partener de viață ar trebui să-i dea înapoi promisiunile.

ADVERTISEMENT

„Păi să dea și ei înapoi așteptările pe care le-au creat”, a adăugat fosta concurentă de la Survivor România, în aceeași emisiune TV.

Alexandra Stan și-a dorit mereu o familie. Artista vrea copil

Alexandra Stan spunea în urmă cu ceva vreme că mereu și-a dorit o familie, de aceea și era pregătită să devină mamă pentru prima oară cât mai curând.

Blondina își dorește o relație serioasă, până în momentul de față având mai multe legături cu bărbați mai puțini cunoscuți sau recunoscuți în lumea mondenă.

Frumoasa cântăreață s-a iubit cu Bogdan Drăghici, Bogdan Stăruială, Tristan Tate sau impresarul Marcel Prodan, cu care a avut o relație de 4 ani.

ADVERTISEMENT