News

E OFICIAL! El e cel mai bătrîn BĂRBAT din ISTORIA OMENIRII: “Moartea a uitat de mine!”. Are 181 de ani

Guiness World Records a înregistrat cel mai bătrîn om care a trăit vreodată. Bărbatul s-a născut în luna ianuarie a anului 1835 şi este oficial cel mai bătrîn om din lume....
22.08.2016 | 10:14

Guiness World Records a înregistrat cel mai bătrîn om care a trăit vreodată. Bărbatul s-a născut în luna ianuarie a anului 1835 şi este oficial cel mai bătrîn om din lume.

Acesta s-a născut în oraşul Bangalore, pe 6 ianuarie 1835 şi a trăit în oraşul Vârânaşi pînă în 1903. Pe parcursul vieţii a fost cizmar, dar s-a retras în 1957, atunci cînd avea venerabila vîrstă de 122 de ani.

Pe numele lui Mahashta Murasi nu a ezitat niciodată să le arate contestatarilor certificatul lui de naştere, dar şi buletinul, toate acestea pentru a demonstra că nu minte în ceea ce priveşte vîrsta sa. Este atît de bătrîn încăt nimeni din familia lui nu mai trăieşte, îngropîndu-şi chiar şi strănepoţii.

“Cred că moatea a uitat de mine. Stră stră nempoţii mei au murit de foarte mulţi ani. Nu mai am multă speranţă. Uitati-vă la statistici. Nimeni nu moare la 150 de ani, cu atît mai puţin la 181 de ani. Cred că sînt nemuritor. S-ar putea să îmi placă”, a spus Murasi.