Fotbal intern

Grigore, JIGNIT de francezi: “SPĂLĂTOR de parbriz!”

UPDATE Suporterii lui Toulouse nu sînt deloc satisfăcuţi de transferul lui Dragoş Grigore la echipa pe care o simpatizează. Fanii "violeţilor" i-au criticat pe conducători pentru banii...
13.06.2014 | 12:46
Grigore JIGNIT de francezi SPALATOR de parbriz

UPDATE Suporterii lui Toulouse nu sînt deloc satisfăcuţi de transferul lui Dragoş Grigore la echipa pe care o simpatizează. Fanii “violeţilor” i-au criticat pe conducători pentru banii cheltuiţi pe fundaşul de 27 de ani. Majoritatea i-a tras la răspundere pe scouterii clubului pentru alegerea făcută.

Scouterul de la Toulose este un bursuc! La naiba!“, a postat pe Facebook-ul echipei franceze userul Martin Soures. “Nu ştiu nimic despre acest jucător. Avem nevoie de cel puţin doi fotbalişti buni“, a spus un alt suporter. “Bine ai venit, Dragoş! Nu asculta comentariile stupide“, a postat Laetitia Viola.

Userul Van Vong a fost însă cel mai acid dintre toţi: “Îl recunosc pe Dragoş Grigore. A încercat să-mi spele parbrizul la Purpan în urmă cu cinci zile“.

Francezii au mai jignit poporul român, de-a lungul timpului. De exemplu, înaintea unui amical între naţionalele celor două ţări, meciul-test era promovat în Hexagon cu un român care cânta la vioară, cu trimitere spre un cerşetor.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

UPDATE:  Fostul căpitan al lui Dinamo a vorbit pentru francezi despre aventura ce îl aşteaptă în Ligue 1: “Mă simt foarte bine, am aşteptat de mult acest transfer. Am venit la un club mare, iar campionatul francez este unul dintre cele mai importante din Europa. Îl cunosc pe Mihai Roman (n.r. – coechipierul de la Toulouse), sîntem prieteni. Am vorbit cu el, dar acum trebuie să mă adaptez cu sau fără ajutorul lui. Plec în vacanţă pentru două săptămîni. Calităţile mele sînt: munca, experienţa şi dorinţa. Sper să terminăm campionatul în primele locuri“.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Dragoş Grigore a semnat, în sfîrşit, contractul cu Toulouse, clubul francez anunţînd astăzi oficializarea transferului pe site-ul oficial. Fostul dinamovist a efectuat săptămîna trecută vizita medicală, iar toate testele la care a fost supus au fost fost trecute cu brio de fotbalist.

Astfel, el şi-a pus semnătura pe un act care îl va ţine legat de echipa franceză pînă în vara lui 2017, iar Dinamo va primi în schimbul său 725 de mii de euro, o sumă oricum mai mare decît jumătatea de milion de euro solicitată iniţial de “cîini”. La Toulouse, Grigore va purta numărul 25, pentru că 21, favoritul său, este ocupat de Abel Aguilar, unul dintre cei mai importanţi jucători ai francezilor, columbianul fiind prezent cu naţionala ţării sale la Cupa Mondială din Brazilia.

grigore2

Tags: