Fotbal intern

E oficial! Lewis Enoh, noul transfer al celor de la Poli Iaşi. Vine din prima ligă belgiană

24.08.2018 | 18:35
E oficial Lewis Enoh noul transfer al celor de la Poli Iasi Vine din prima liga belgiana

Poli Iaşi a confirmat vineri transferul atacantului Lewis Enoh. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani a semnat un contract pe două sezoane cu gruparea ieşeană. Enoh a evoluat ultima dată în prima ligă belgiană, la Lokeren, acolo unde a adunat 42 de partide.

Până să ajungă în Belgia, atacantul de 25 de ani, cu dublă cetăţenie, cameruneză şi portugheză, a mai evoluat pentru Alcanense, Sourense, Sporting Lisabona B şi Leixoes. „Enoh este un atacant valoros, care ne va ajuta. Este şi pe placul lui Flavius, de aceea am şi decis să aşteptăm o perioadă mai lungă până să vină. Dacă nu vor fi probleme de ordin medical şi va trece cu bine de toate testele, va semna contractul cu clubul. Din câte se vede, pare apt să intre în teren. Nu cred că va fi în lot pentru meciul de sâmbătă, cu Dunărea, dar cu siguranţă în următoarea partidă, cu Chiajna, se va regăsi în lot şi chiar pe teren. Este ca un bizon, este puternic, are forţă. Eu sper ca Enoh să fie peste bizonul lui FCSB şi să dea multe goluri în Copou”, a declarat preşedintele executiv al Politehnicii Iaşi, Adrian Ambrosie, potrivit ProSport.

Bun venit, Lewis Enoh!Atacantul camerunez, în vârstă de 25 de ani, care a evoluat în ultimele 3 sezoane în prima ligă…

Gepostet von FC Politehnica Iasi am Freitag, 24. August 2018

Lewis Enoh, noul transfer al celor de la Poli Iaşi. Vine în locul lui Kizito

Lewis Enoh şi Poli Iaşi au negociat această mutare în ultimele săptămâni. De altfel, atacantul cu cetăţenie portugheză a fost anunţat de Selymes după ce l-au împrumutat pe Kizito la BATE Borisov. El va fi împrumut până în iarnă, pe 50.000 de euro, iar dacă bielorușii vor fi mulțumiți de african, vor prelungi acordul până la finalul sezonului, pentru alți 50 de mii de euro.

????????????#Politehnica1945#UnitiVomInvinge

Gepostet von FC Politehnica Iasi am Donnerstag, 23. August 2018

Transferurile la clubul din Copou au devenit un adevărat măr al discordiei între conducere şi antrenorul Flavius Stoican. Cel din urmă a acuzat faptul că se trezeşte cu jucători la antrenament şi că se fac mutări la echipă fără să îşi dea acordul:

Am rugat atât, vreau să îmi dau OK-ul din punct de vedere sportiv, pe orice jucător. Nu am o problemă cine îi aduce, am o problemă ca nu sunt informat. Am un principiu, sunt antrenorul echipei. Eu nu am o problemă cu Moussa, am o problemă că nu sunt informat, din moment ce mi se spune: ”Flavius, tu vei fi informat de orice, din punct de vedere sportiv”. Mă trezesc că citesc în presă, în Facebook sau unde spun jucătorii: ”Mister, dar a mai venit încă un băiat”. Doamne-ajută, să vină toţi. Dar e vorba de mine. Flavius Stoican antrenează la momentul ăsta ce are la dispoziţie, asta este realitatea. Am spus aşa, am nevoie de atacant. Am spus, nu vreau să îl aduc eu, că nu sunt impresar, dar nici să nu ne comportăm ca nişte impresari. Am nevoie de fundaş central, am nevoie de mijlocaş central, trei posturi. Dacă sunt buni, luaţi date. Eu, în plin campionat, evaluez jucători. Mi se pare strigător la cer. Se spune că lucrurile sunt bune. Nu, asta este realitatea, eu, antrenor, acum evoluez o echipă, o echipă şi mi-am ales până acum 18-20 de jucători în care eu cred”, a tunat Flavius Stoican, la o conferinţă de presă.

Atmosfera pare să se mai fi detensionat însă, după victoria celor de la Poli pe teren propriu în faţa Botoşaniului, scor 2-1.