Life

E oficial! Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Primele declarații ale omului de afaceri: „Sunt bine”

Simona Halep este oficial o femeie liberă. Sportiva și Toni Iuruc au avut la dispoziție 30 zile să se răzgândească în privința divorțului, însă acest lucru nu s-a întâmplat.
10.10.2022 | 11:05
E oficial Simona Halep si Toni Iuruc au divortat Primele declaratii ale omului de afaceri Sunt bine
Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat oficial. Foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Cei doi s-au prezentat luni dimineață la notar, pentru a semna actele definitive ale divorțului, despărțirea lor fiind, acum, oficializată legal. Prima care a ajuns la fața locului a fost sportiva, în jurul orei 10:00.

Simona Halep și Toni Iuruc, oficial divorțați

Peste o lună aveau programată cununia religioasă, dar luni, 10 octombrie 2022, Simona Halep și Toni Iuruc și-au spus adio în mod oficial, în fața notarului, la 30 de zile după ce au depus actele de divorț. 

ADVERTISEMENT

Prima care a ajuns la notar, în jurul orei 10, a fost Simona Halep. Îmbrăcată cu palton lung până la genunchi, maro, pantaloni albaștri și o pereche de încălțări lejere, ea a urcat grăbită în biroul în care urma să semneze divorțul.

Jumătate de oră mai târziu, a ajuns și Toni Iuruc. Vizibil grăbit, dar într-o ținută elegantă, acesta a făcut, scurt, și primele declarații.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte bine, mulțumesc”, a spus Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIIK. 

După procedura care nu a durat mai mult de o oră, Simona Halep a ieșit de una singură din biroul notarului. La fel ca atunci când a ajuns, a preferat să păstreze discreția și nu a oferit declarații.

Conform informațiilor noastre, cei doi au mai vorbit, de la depunerea actelor, doar cu ocazia zilei de naștere a Simonei, atunci când Toni Iuruc i-a făcut urările cuvenite.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat amiabil

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat pe cale amiabilă.  Conform legii, divorțul în fața notarului nu implica vina vreunuia dintre soți, așa cum au și precizat, în momentul anunțului atât Toni Iuruc, cât și Simona Halep.

Cei doi, din informațiile FANATIK, nu au depus nici cerere de partaj, fiecare rămânând cu bunurile pe care le-au avut înainte de căsnicia lor, mariaj care a durat doar un an.

ADVERTISEMENT

Redactarea şi semnarea încheierii finale de către toate părţile, obţinerea numărului certificatului de divorț,  redactarea și eliberarea lui au avut loc tot astăzi, conform legii, la termenul acordat pentru desfacerea căsătoriei.

Toni Iuruc și Simona Halep au luat decizia să divorțeze în urmă cu o lună, după doar un an de căsnicie

Pe 7 septembrie 2022, vestea că Simona Halep și Toni Iuruc divorțează, la numai un an de când s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă și cu doar două luni înainte de cununia religioasă, a luat prin surprindere lumea sportului și nu numai.

La momentul respectiv, Toni Iuruc a confirmat, în exclusivitate, despărțirea pentru FANATIK, informație preluată de publicații din întreaga lume.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK, în urmă cu o lună.

La doar o zi după acest anunț, Simona Halep și Toni Iuruc s-au prezentat în fața notarului unde au parafat despărțirea. De altfel, din culisele relației lor, FANATIK a aflat că cei doi plănuiau să devină părinți abia în anul 2024, sportiva punându-și pe primul loc cariera.

Dacă după ce a luat decizia de a fi, din nou, o femeie singură, Simona Halep a ales să facă mai multe schimbări: a trecut prin intervenție estetică la nas și și-a anunțat părinții că se mută din România, Toni Iuruc ar fi hotărât să nu mai ajungă niciodată în fața altarului, fiind deja la al treilea divorț. 

ADVERTISEMENT