Fotbal intern

E OFICIAL! Sorin Cârțu, noul președinte al Universității Craiova! Anunțul oltenilor

11.03.2019 | 15:14
E OFICIAL Sorin Cartu noul presedinte al Universitatii Craiova Anuntul oltenilor

Sorin Cârțu este noul președinte al Universității Craiova, iar anunțul oficial a fost făcut pe siteul oficial al echipei care evoluează în play-off-ul Ligii 1 Betano. “Sorinaccio” va susține o conferință de presă în cursul zilei de marți, 12 martie, de la ora 11.15, la stadionul Ion Oblemenco.

Sorin Cârțu este noul președinte al Universității Craiova

La conferința pe care o va susține Sorin Cârțu și în care o să fie prezentat oficial ca fiind noul președinte al Universității Craiova va participa li Marcel Popescu. Cei doi vor lucra din nou împreună, după ce au făcut echipă și la ultimul event câștigat de gruparea oltenilor, în urmă cu aproape trei decenii.

Sorin Cârțu a acceptat să revină la Universitatea Craiova după patru ani. Tehnicianul român i-a antrenat pe olteni în sezonul 2014 – 2015, dar atunci a trimis săgeți către conducerea din Bănie. Oricum nici nu prea mă mai înţelegeam cu cei din conducere. Asta am observat eu, iar până la urmă am decis să fac un pas în spate. Mai mult, nici situaţia financiară nu prea mai este aşa de roz la echipă, iar cînd o să se facă stadionul nou, nu văd eu ce patron este dispus să plătească o chirie de meci de vreo 6.000-10.000 de euro”, spunea Cârțu la vremea respectivă.

Sorin Cârți și Emil Săndoi în perioada când o antrenau pe Craiova

 U Craiova speră la câștigarea unui nou titlu

Universitatea Craiova a câștigat pentru ultima oară în istorie titlul în ediția 1990 – 1991, atunci când Sorin Cârțu stătea pe banca oltenilor. Gruparea din Bănie se luptă din nou pentru prima poziție în clasamentul Ligii 1 Betano, iar după prima rundă din play-off se află pe poziția a 2-a, cu 26 de puncte, dar oltenii au un meci în plus față de FCSB, ocupanda locului 3, care are 25 de puncte și care va juca împotriva Viitorului de la ora 20.30.

Din postura de antrenor principal, Sorin Cârțu a antrenat echipe precum Electroputere Craiova, Universitatea Craiova, România U21, OAE Veria, Oțelul Galați, Argeș Pitești, Poli Timișoara, FC Național, Pandurii Târgu Jiu, FCSB, ACS SR Brașov și Poli Iași.

Tags: