Carousel hot news

E oficial! Ţucudean e iar “cîine”

Dinamo Bucureşti a anunţat perfectarea împrumutului pe un an de zile al lui George Ţucudean, "cîinii" avînd şi prima opţiune de transfer a acestuia. “Între Dinamo şi Tucudean este o...
Autor: Adrian Dumitru | 28.08.2013 | 16:54
E oficial! Ţucudean e iar

Dinamo Bucureşti a anunţat perfectarea împrumutului pe un an de zile al lui George Ţucudean, “cîinii” avînd şi prima opţiune de transfer a acestuia. “Între Dinamo şi Tucudean este o simbioză, în sensul în care ambele părţi au nevoie una de cealaltă. Ambele părţi sunt convinse că, după revenirea la Dinamo, clubul belgian poate să devină mai degrabă interesat în a-l reîncorpora în echipă şi poate să regrete opţiunea de eliberare”, a declarat Constantin Anghelache pentru site-ul oficial al clubului.

La rîndul său, vîrful de 22 de ani se felicită pentru alegerea făcută şi e convins că această decizie nu este greşită.  “Sînt foarte fericit că am revenit la Dinamo. Este o echipă la care se doreşte performanţă şi cred că este un mediu bun pentru mine, fiind un fotbalist tânăr care are nevoie de meciuri în picioare. Este cea mai bună alegere pentru cariera mea şi le promit tuturor celor care au încredere în mine că voi da tot ce am mai bun pentru echipă. Nu e un pas înapoi pentru că Dinamo va fi sus, unde îi este locul , a adăugat Ţucudean pentru www.fcdinamo.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!