Fotbal international

E prea mare preţul pentru Ianis Hagi? O legendă a lui Rangers a dat verdictul: “Nu aş da mai mult de 2.000.000 de lire”

26.05.2020 | 15:21
E prea mare pretul pentru Ianis Hagi O legenda a lui Rangers a dat verdictul Nu as da mai mult de 2000000 de lire
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi este unul dintre cei mai în vogă fotbaliști români din actualul sezon, iar mijlocașul are șanse mari să rămână la Rangers, formație la care este împrumutat de la Genk. Totuși, Barry Ferguson, una dintre legenedele de pe „Ibrox Park” nu crede că Ianis își justifică prețul mare cerut de belgieni.

O legendă a lui Rangers nu crede că Ianis Hagi merită să fie cumpărat me mulți bani

Barry Ferguson, o legendă a lui Rangers nu crede că Ianis Hagi merită să fie transferat din cauza sumei mari cerute de belgieni, și anume 5.000.000 de euro: „Ar putea ajunge un mare fotbalist, dar are nevoie s-o arate în fiecare săptămână. Nu știu care e cea mai bună poziție pentru el, în dreapta, pe stânga sau în spatele vârfului”.

ADVERTISEMENT

„Nu cred c-ar putea fi în niciun caz vorba de aproape cinci milioane de lire. Ar face aproape două milioane ori puțin sub banii ăștia.

Sgur că deține potențial și a avut unele momente de strălucire. Dar încă n-a atins acel nivel de consistență, pentru că are doar 21 de ani”, a spus Barry Ferguson.

ADVERTISEMENT

„Împrumutul la Glasgow a atras atenția lumii fotbalului asupra lui”

Barry Ferguson a continuat și a explicat ce înseamnă un trasfer la Rangers sau la Celtic, cele mai bune formații din Scoția:„Împrumutul la Glasgow a atras atenția lumii fotbalului asupra lui.

Când evoluezi la Rangers sau Celtic, te afli sub o mare presiune, pe care probabil că n-a mai simțit-o niciodată”.

ADVERTISEMENT

Între timp, scoțienii anunță transferul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers. Tabloidul Daily Record este cel care oferă vestea mult așteptată de fanii de pe Ibrox Park, care ceruseră insistent pe conturile de socializare ale clubului să se facă toate eforturile pentru păstrarea românului.

„Conducerea lui Rangers are relații foarte bune și cu jucătorul, și cu agentul său dar și cu tatăl lui Ianis, cel care a fost marele fotbalist Gheorghe Hagi și a fost dorința comună de a se continua”, au notat jurnaliștii scoțieni.

ADVERTISEMENT