ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Cîinii” au fost dezbrăcaţi de adversari la vestiare!

Antrenorul celor de la Sănătatea Cluj e fericit că echipa sa a fost învinsă doar cu 4-0, la fel cum s-a întîmplat şi în 2007, cînd Dinamo a trecut de aceeaşi echipă cu acelaşi scor, în...
Autor: Cătălin Gheorghiu | 25.09.2013 | 10:26
Bucurie dinamovista cu Alexandru Curtean si Ionel Danciulescu.

Antrenorul celor de la Sănătatea Cluj e fericit că echipa sa a fost învinsă doar cu 4-0, la fel cum s-a întîmplat şi în 2007, cînd Dinamo a trecut de aceeaşi echipă cu acelaşi scor, în ”optimile” Cupei României.

ADVERTISEMENT

”E rezonabil că am pierdut cu 4-0, avînd în vedere cu cine am jucat. Am sperat la un scor mai mic avînd în vedere că o repriză întreagă am jucat bine, ne-am închis şi speram la un rezultat mai bun. Eu cred că, dacă am fi intrat cu un scor de egalitate la cabine, altul ar fi fost rezultatul final”, a spus antrenorul clujenilor, Marius Semeniuc.

Finalul partidei a însemnat o adevărată isterie printre jucătorii oaspeţilor, care s-au înghesuit să prindă tricourile jucătorilor dinamovişti. Ionel Dănciulescu şi-a aruncat echipamentul de joc pe banca oaspeţilor, imediat după ce a fost schimbat, iar Cătălin Munteanu, Luchin, Curtean şi compania au fost rugaţi de adversari, la vestiare, să le ofere tricourile de joc.

ADVERTISEMENT

”Eu nu am mai prins nici un tricou, cel al lui Dănciulescu a ajuns la jucători. E un suvenir mai important pentru ei să aibă tricourile lui Dinamo, decît pentru mine, îi ajută şi la moral”, a explicat Semeniuc.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!