Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

E riscant că s-a pus campania de transferuri a Rapidului pe umerii unui om de 31 de ani? „Se alunecă spre o zonă de corporatism”

Rapid are parte de restructurări importante în organigrama clubului, iar semne de întrebare apar privindu-i pe cei pe care patronul din Giulești, Dan Șucu, i-a ales.
29.05.2024 | 19:42
E riscant ca sa pus campania de transferuri a Rapidului pe umerii unui om de 31 de ani Se aluneca spre o zona de corporatism
Cine e Daniel Sandu, OMUL DE 31 ANI, DE INCREDERE al lui Dan Sucu care VA CONDUCE Rapidul
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică și Robert Niță au fost invitații speciali ai lui Horia Ivanovici la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, unde au discutat despre organigrama Rapidului. Emisiunea poate fi văzută în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, pe website, live.

Omul din spatele transferurilor Rapidului

Robert Niță a dezvăluit cine este omul care propune și urmărește nume pentru transferuri în curtea Rapidului. Daniel Sandu, noul director sportiv al Rapidului, care în trecut a activat ca director pe scouting, este în căutarea jucătorilor pentru Neil Lennon.

ADVERTISEMENT

„Sunt propuneri, sosesc foarte multe. În perioada asta, impresarii.. Vede zi de zi mulți jucători, a văzut 10 meciuri din campionatul încheiat, integral, și de acasă și deplasare. Îți faci o părere mai aproape de realitate la înfrângeri, decât la victorii, cu adversarii puternici.

Omul muncește, vede jucători, e clar că împreună cu Sandu, e perioadă. E noul director. A fost directorul departamentului de scouting. Lipsă de experiență poate fi. Poate fi un semn de întrebare, dar din ce aud, cum îl analizează lumea pe Sandu, e un băiat care se updatează zilnic, care urmărește, un băiat dedicat.

ADVERTISEMENT

Este în contact cu impresari importanți din Europa. Se dorește întărirea departamentului tehnic al clubului. Dacă se poate, un fost fotbalist important și cu licență de antrenor, care să aibă locul de consultant în perioada de transferuri. Va deveni un nume important în peisajul fotbalistic.

Ca să devină un jucător interesant, în primul rând trebuie să aibă cifre bune. Statistic interesant întâi, apoi îl vezi. Sunt niște pași. Se consideră că trebuie departamentul tehnic să fie mai puternic. Având 31 de ani, putere de muncă, acum urmărește peste 180 de jucători.

ADVERTISEMENT

Are în baza de date 180 de jucători posibili de a ajunge la Rapid. Mai e nevoie de un ochi. Se dorește, pentru că Nico nu va mai conținuă, să mai fie o persoană cu cunoștințe fotbalistice. Să fie 3-4 opinii în momentul în care se dorește aducerea unui jucător.

Conform ultimelor date și studii pentru a asimila un jucător, ai nevoie de 8-12 minute de analiză. Asta se dorește, vor fi și analiști video, doi la număr în stafful lui Lennon“, a spus Robert Niță, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, părere bună despre Daniel Sandu

Nicolae Dică a spus că îl cunoaște pe Daniel Sandu, principalul om responasbil de transferurile Rapidului. Tehnicianul l-a cunoscut la Mioveni, în cadrul unei discuții unde a participat și Ionuț Voicu, angajat al Rapidului.

„Eu l-am cunoscut pe acest băiat la un meci la Mioveni. Venise cu Ionuț Voicu, am stat de vorba cu ei. Mi-a explicat cum a adus anumiți jucători la Rapid. El i-a urmărit pe o perioadă foarte lungă.

Mi-a plăcut ce mi-a povestit, cum a reușit să îi aducă, cât i-a urmărit, ce urmărește la jucători, cum este informat, ce legături are. Cred că va face lucruri bune dacă va mai aduce un om cu experiență ca jucător, licență Pro, fost rapidist. E de încredere. A arătat că jucătorii pe care i-a adus au confirmat“, a spus „Nick“.

Cine e Daniel Sandu, OMUL DE 31 ANI, DE INCREDERE al lui Dan Sucu care VA CONDUCE Rapidul

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”