Cele mai citite

S-a stabilit preţul biletelor pentru meciul de Fed Cup România-Elveţia!

Organizatorii au stabilit preţurile biletelor pentru meciul de Fed Cup dintre România şi Elveţia ce se va desfăşura pe 21-22 aprilie, la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă.
13.03.2018 | 16:27
S-a stabilit preţul biletelor pentru meciul de Fed Cup România-Elveţia!
ADVERTISEMENT

Echipa României de Fed Cup mai are de trecut un singur test în anul calendaristic 2018. După victoria obţinută în faţa Canadei, sorţii au scos în cale reprezentativa Elveţiei, fetele noastre duelându-se cu cele din ţara lui Roger Federer pentru un loc între primele 8 echipe ale lumii, în Grupa Mondială 2019 a Fed Cup.

Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu vor întâlni la Cluj-Napoca în finalul lunii aprilie, jucătoare precum Belinda Bencic, Timea Bacsinszky sau Viktorija Golubic, miza fiind una foarte importantă. Destinaţia a fost aleasă în mod logic, România având avantajul terenului propriu, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca oferind facilităţi mai bune decât oricare altă sală de sport din ţara noastră.

Preţuri accesibile pentru a o vedea pe Halep!

Preţurile stabilite de organizatori pentru bilete sunt accesibile, 130 RON la Inelul I, 95 RON la Inelul II şi 75 RON la Inelul III, copiii preşcolari mai mari de 3 ani având gratuitate dacă ocupă locul adultului ce îi insoţeşte. În contextul mizei confruntării, preţurile pentru cele două zile sunt mai mult decât accesibile, numele jucătoarelor, mai ales cel al Simonei Halep fiind un argument suficient de puternic pentru o confruntare foarte interesantă. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri