Pariuri sportive

E timpul pentru derby! Betano oferă cinci invitații duble la FCSB – Craiova

06.03.2020 | 19:29
E timpul pentru derby Betano ofera cinci invitatii duble la FCSB  Craiova
ADVERTISEMENT

FCSB – Universitatea Craiova e derby-ul etapei a doua a play-off-ului Ligii 1 2019/2020, live pe Betano alături de sute de opțiuni la pariuri sportive online. Un meci al orgoliilor, care trebuie câștigat de către ambele echipe pentru a nu pierde contactul cu CFR, partida de pe Arena Națională anunță echilibru și orgolii. Iar Betano oferă cinci invitații duble la Tribuna I!

Află cum poți câștiga una dintre cele cinci invitații duble la Tribuna I pentru FCSB – Craiova!

ADVERTISEMENT

Cu cinci victorii consecutive în fața rivalei din Bănie, FCSB caută atât să-și extindă seria câștigătoare, cât și să reducă ecartul față de CFR. În acest moment, campioana are 29 de puncte, trei lungimi peste Craiova și șase pentru FCSB, astfel că meciul de pe Arena Națională capătă o tentă aproape decisivă pentru roș-albaștri, care sunt obligați să învingă pentru a nu pierde contactul cu trupa lui Dan Petrescu. Un duel al ofensivelor promițătoare, cu Coman și Mihăilă vârfuri de generație, FCSB – Craiova are parte de o ofertă specială pe Betano.

Apare “conexiunea” Man-Petre?

Foarte buni prieteni încă de la începuturile carierelor de fotbaliști, unele care au luat startul la Arad, Adrian Petre și Dennis Man s-au reunit la FCSB odată cu transferul atacantului central. Iar în ultimul episod al serialului “Din vestiarul roș-albastru” cei doi au acceptat să vorbească cu Betano România despre drumul în fotbal, dar și despre relația de prietenie pe care o au pe teren și în afara acestuia.

ADVERTISEMENT

Vechi prieteni, Adrian Petre și Dennis Man au adus un iz arădean în vestiarul FCSB. Și au acceptat să vorbească deschis despre carierele lor.Dă LIKE paginii Betano România pentru a fi primul care vede următorul episod al serialului "Din vestiarul roș-albastru", vinerea viitoare.

Posted by Betano Romania on Friday, March 6, 2020

Atacanții Craiovei, analizați de Sorin Cârțu

Într-un sezon în care se comportă foarte bine pe plan ofensiv, reușind să marcheze de 43 de ori, Craiova l-a scos în față pe Valentin Mihăilă, dar s-a bazat și pe Andrei Ivan și, mai recent, pe Elvir Koljic. Fost mare atacant al oltenilor, Sorin Cârțu, actual președinte din Bănie, i-a analizat pe toți atacanții din lot în episodul de miercuri din serialul “Din vestiarul leilor“. Iar “Sorinaccio” are și un pariu de viitor!

Sorin Cârțu i-a analizat pe atacanții Craiovei | Din vestiarul leilor

Unul dintre cei mai mari atacanți din istoria fotbalului românesc, Sorin Cârțu a analizat actualele vârfuri de la Universitatea Craiova și are un pariu de viitor :).Dă LIKE paginii Betano România pentru a fi primul care vizionează următorul episod din serialul "Din vestiarul leilor", miercurea viitoare.

Posted by Betano Romania on Wednesday, March 4, 2020