E timpul pentru o schimbare! Cinci jucători din Premier League de care echipa ta trebuie să scape

07.02.2019 | 16:19
E timpul pentru o schimbare Cinci jucatori din Premier League de care echipa ta trebuie sa scape

Uneori lucrurile prea bune pentru a fi adevărate, chiar așa si sunt. Aceștia sunt cinci dintre fotbaliștii de la care am avut cele mai mari așteptări în acest sezon. Fiecare este free în competițiile de fantasy Premier League din FootballCoin. În ciuda reputației și a disponibilității lor, acești jucători nu își justifică locul în echipa ta. Cel puțin, nu pentru moment.

Care au fost fotbaliștii care ne-au dezamăgit cel mai mult în acest sezon?

 

Jack Wilshere (West Ham) – Într-o vreme, nu demult, Wilshere era privit drept marea speranță a fotbalului britanic. Articole din presa engleză îi elogiau abilitățile, comparându-l favorabil cu fotbaliști precum Zinedine Zidane sau Mesut Ozil. Însă, prestații neconvingătoare au dus la excluderea sa din grupul jucătorilor indinspensabili ai lui Arsenal. Ajuns în acest sezon la West Ham, echipă al cărui program de scouting pare un fiasco fără sfârșit, Wilshere a continuat să dezamăgească. Mijlocașul a evoluat de patru ori, niciodată foarte bine. În acest moment el îngroașă lista accidentaților ai echipei londoneză. Notă: Știm că Wilshere nu este free în FootballCoin. Este reprezentat de un cartonaș de 3*, însă nu am putut evita șansa de a ne plânge de prestațiile lui.

Christian Benteke (Crystal Palce) – Fotbalul de azi este un joc al aptitudinilor fizice și tehnice. Însă, uneori este și un joc de șansă. Aceasta pare să fie problema lui Benteke, un fotbalist talentat și cunoscut. Benteke este, din păcate și unul dintre cei mai slabi marcatori dintre oricare din atacanții vechi ai Premier League. În acest sezon nu a punctat deloc, iar anul trecut s-a putut lăuda cu trei goluri. Este unul dintre motivele pentru care fundașii lui Crystal sunt cei mai buni marcatori ai echipei și pentru care Benteke merită un loc pe lista noastră.

Kelechi Iheanacho (Leicester City) – Că tot veni vorba de atacanți lipsiți de reușite. Prezența lui Iheanacho la Cupa Mondială ar fi trebuit să impulsioneze eforturile jucătorului de 22 de ani. Dar, nigerianul a făcut puține apariții în lotul lui Leicester în acest sezon. Vocile rele susțin că șefii fostei campioane EPL caută o echipă dispusă să îi plătească pentru atacant. Însă, cu un singur gol marcat în cariera sa de Prermier League, misiunea se poate dovedi dificilă.

Jonas Lössl (Huddersfield) – Ne pare rău să îl includem pe Lössl în această listă. Dar, atunci când ești titular pentru echipa cu cel mai prost scor defensiv din Premier League, este clar că ceva a mers prost. În apărarea danezului, puține lucruri au mers bine pentru Huddersfield, echipă aflată în plonjon către liga secundă.

Andreas Christensen (Chelsea) – Acum doi ani John Terry părăsea Chelsea după o discuție în care fusese informat că are șanse minime să îl depășească pe Christensen pentru un loc în echipă. În 2019, Christensen este o prezență sporadică printre titulari. Dacă ignorarea unor alți jucători tineri precum Hudson-Odoi sau Loftus-Cheek este mai greu de explicat, fundașul danez pare depășit de nivelul responsabilităților. Speranța clubului este că la 19 ani, jucătorul format de Chelsea Youth Academy, va progresa. Pentru moment, noi propunem să îl evitați din cadrul selecțiilor voastre.

Bonus choice : Gabriel Jesus (Manchester City) – Da, a marcat recent. Însă, Pep Guardiola nu pare să aibă încredere să îl lase pe brazilian să îi comande prânzul, darămite să îl titularizeze. La 21 de ani cariera lui Gabriel Jesus pare să fi intrat în impas. Pentru moment nu putem să recomandăm alegerea lui în echipa voastră.

Competițiile FootballCoin continuă pentru aproape fiecare zi a săptămânii. Dacă îți plac fotbalul și recompensele în criptovalută, înscrie-ți echipa de fantasy football!