Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„E un luptător și sper să fie un killer” Cum îl vede Nicolescu pe Selmani, noul atacant și câți bani a dat Dinamo pe transferuri iarna asta

Andrei Nicolescu speră că Dinamo a dat lovitura prin transferul lui Astrit Selmani. Oficialul "câinilor" vrea ca atacantul kosovar să fie un "killer" pentru adversari.
18.02.2024 | 18:48
E un luptator si sper sa fie un killer Cum il vede Nicolescu pe Selmani noul atacant si cati bani a dat Dinamo pe transferuri iarna asta
„E un luptător și sper să fie un killer” Cum îl vede Nicolescu pe Selmani, noul atacant și câți bani a dat Dinamo pe transferuri iarna asta. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a făcut o campanie importantă de achiziţii în perioada de mercato din iarnă. “Câinii” speră să scape de retrogradare, victoria cu Farul Constanţa oferind un doping moral pentru jucătorii lui Kopic.

„E un luptător și sper să fie un killer” Cum îl vede Nicolescu pe Selmani: “Este un luptător şi sper să fie şi un killer

Astrit Selmani este unul dintre jucătorii transferaţi în această iarnă de Dinamo. Mutarea a fost anunţată în exclusivitate de FANATIK, kosovarul luându-şi referinţe de la conaţionalii de la Rapid: Albion Rrahmani, Florent Hasani şi Ermal Krasniqi.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA de noile achiziţii de la Dinamo şi speră ca Astrit Selmani să fie un adevărat “killer” pentru apărările adverse

Cred că am reuşit o campanie de transferuri echilibrată, care să ne asigure un potenţial mai bun al echipei. Cel puţin la nivel de atitudine, este un luptător şi sper să fie şi un killer (n.r. Astrit Selmani). 

ADVERTISEMENT

“Sunt sume considerabile”

Discuţia despre sume trebuie împărţită. Nu s-au dat bani, sume de transfer efectiv cluburilor de la care am transferat jucători. Dacă discutăm per ansamblu, cu costuri legate de jucători, agenţi, instalare, vorbim de sume considerabile.

Poate nu acolo unde aţi spus dumneavoastră (n.r. 1.000.000 de euro), dar sunt sume considerabile. Nu aş vrea să vorbesc despre bani. Este un efort pe care ni l-am asumat.

ADVERTISEMENT

Este o situaţie specială şi trebuie neapărat să o scoatem la capăt”, a spus Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, la FANATIK SUPERLIGA.

Dinamo i-a adus în această perioadă de mercato pe Darko Velkovski, Georgi Milanov, Domagoj Pavicic, Eddy Gnahere, Astrit Selmani, Dorian Răilean şi Petru Neagu. “Câinii” mai încearcă o lovitură, chiar dacă perioada de mercato s-a închis.

ADVERTISEMENT

Dinamo încearcă o ultimă lovitură în mercato!

Este vorba de fundaşul crescut de Barcelona, Edgar Ie. În trecut a fost evaluat la 7,5 milioane de euro, iar Dinamo este aproape să îl ia din postură de jucător liber de contract, după cum anunţă Andrei Nicolescu:

“Ne dorim să aducem jucători de calitate, care pot face diferența. Nici nu ne-am concentrat foarte tare în condițiile în care puteam să facem transferuri chiar și pentru împrumuturi păreau foarte, foarte complicate negocierile.

E ultimul transfer. Încercăm să stabilizăm, să dăm o coeziune echipei și să răzbim la bătăliile astea foarte importante pe care le avem”, a spus Andrei Nicolescu.

„E un luptător și sper să fie un killer” Cum îl vede Nicolescu pe Selmani, noul atacant și câți bani a dat Dinamo pe transferuri iarna asta

ADVERTISEMENT