Sport

„E un sezon complet ratat la ce investiții a făcut domnul Șucu”. Gigi Corsicanu a dat cărțile pe față!

Gigi Corsicanu a declarat la SUFLET DE RAPIDIST că este un sezon ratat al giuleştenilor la câţi banii au fost investiţi de Dan Şucu la echipă.
27.05.2024 | 09:00
E un sezon complet ratat la ce investitii a facut domnul Sucu Gigi Corsicanu a dat cartile pe fata
„E un sezon complet ratat la ce investiții a făcut domnul Șucu”. Gigi Corsicanu a dat cărțile pe față. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a încheiat abia pe locul şase după un play-off de coşmar. Giuleştenii au intrat la patru puncte de liderul FCSB în ultima parte a campionatului, dar apoi au înregistrat înfrângeri pe linie şi au obţinut doar patru puncte în ultimele 10 etape.

„E un sezon complet ratat la ce investiții a făcut domnul Șucu”. Gigi Corsicanu a dat cărțile pe față!

Gigi Corsicanu, unul dintre cei mai influenţi membrii ai galeriei Rapidului, a dat cărţile pe faţă la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST, spunând că este un sezon ratat la investiţiile uriaşe făcute la echipă:

ADVERTISEMENT

“Categoric e un sezon ratat. În pauza competiţională, domnii Şucu şi Angelescu au făcut nişte investiţii care nu s-au mai văzut în România. Ar fi trebuit să fim acolo, pe locurile 1-3.

Nu neapărat să câştigăm campionatul. Dar să fim acolo, pe podium. Şi să fii acolo, într-o cupă europeană. La ce investiţii s-au făcut. Nu mai spun de altceva. Eu mă refer strict la investiţiile pe care patronii le-au făcut.

ADVERTISEMENT

Ce jucători s-au adus? Ce bani s-au cheltuit? Este clar că sezonul acesta este ratat”, a spus Gigi Corsicanu la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST.

Gigi Corsicanu, despre numirea lui Neil Lennon: “Sperăm să aibă succes și toată lumea să fie împăcată”

Bun prieten cu Marius Şumudică, Gigi Corsicanu a comentat numirea lui Neil Lennon la clubul din Giuleşti, spunând că este alegerea conducerii, iar galeria nu va intra în conflict cu cei care dau bani la echipă:

ADVERTISEMENT

„Despre noul antrenor ce pot să spun? Îi urez bun venit în Giulești! Ne dorim cu toții să aibă succes. Indiferent de situație, că l-a ales pe dânsul sau dacă ar fi fost ales Marius Șumudică, noi trebuie să urmăm calea Rapidului, adică să fie bine pentru Rapid. Noi asta ne dorim.

Ar fi fost o opțiune Marius Șumudică pentru că e unul dintre noi. Se știe foarte bine că Marius are sânge vișiniu, dar noi nu putem intra în conflict cu domnul cu Șucu, cu domnul Angelescu, pentru că dânșii sunt cei care dau banii la echipă, care țin clubul din punct de vedere financiar, așa că nu putem intra în conflict cu dânșii să pună un antrenor pe care îl doresc suporterii.

ADVERTISEMENT

A fost opțiunea dânșilor, o respectăm, sperăm să aibă succes și toată lumea să fie împăcată. Nu știu dacă va avea sau nu va avea parte (n.r. – de susținerea pe care ar fi avut-o Șumudică din partea fanilor). Depinde care va fi conjunctura”, a spus Corsicanu.

„E un sezon complet ratat la ce investiții a făcut domnul Șucu”. Gigi Corsicanu a dat cărțile pe față!

ADVERTISEMENT