Sport

„E visul meu!” În ce campionat de top speră să facă pasul Adrian Mazilu după titlul câștigat cu Farul și ce spune de Gică Hagi. Video exclusiv

Adrian Mazilu a avut un aport major la titlul câştigat de Farul. Atacantul în vârstă de 17 ani a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că i-ar plăcea să facă pasul în Premier League.
28.05.2023 | 10:02
E visul meu In ce campionat de top spera sa faca pasul Adrian Mazilu dupa titlul castigat cu Farul si ce spune de Gica Hagi Video exclusiv
Adrian Mazilu, în tricoul Farului Constanţa. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a câştigat titlul în SuperLiga după o victorie entuziasmantă cu FCSB, scor 3-2. “Marinarii” au revenit de la 0-2 şi au încheiat calculele pentru campionat înaintea ultimei etape.

În ce campionat de top speră să facă pasul Adrian Mazilu după titlul câștigat cu Farul: “Să joc în Premier League este visul meu”

Adrian Mazilu a fost promovat la prima echipă de Gică Hagi în 2022 şi la doar 17 ani a fost unul dintre oamenii cheie ai Farului în lupta pentru titlu. Într-un interviu acordat la FANATIK SUPERLIGA, Mazilu a declarat că i-ar plăcea să joace în Premier League:

ADVERTISEMENT

“Mă uit la meciurile din SuperLiga, la campionatul din Spania şi Anglia. Să joc în Premier League este visul meu, cel mai puternic campionat. De ce nu, sper să fac acest pas.

De mic copil, de când m-am apucat de fotbal ţineam cu Messi şi încă sunt fan Messi. M-am bucurat pentru titlul mondial. M-am uitat la toate meciurile lui, ale Argentinei.

ADVERTISEMENT

A fost un turneu final foarte frumos. În Premier League, toate echipele sunt bune. Nu am o formaţie preferată”, a spus Mazilu la FANATIK SUPERLIGA.

“Ne-am spus între noi că dacă dăm un gol până la pauză, întoarcem tot meciul”

Atacantul în vârstă de 17 ani nu a marcat şi în meciul decisiv pentru titlu cu FCSB, dar a dezvăluit că echipa lui a crezut mereu că poate să revină de la 0-2:

ADVERTISEMENT

“Simţeam că se poate întoarce totul cu FCSB. Nu au fost goluri muncite, au venit din greşelile noastre. Se vedea că ne facem jocul nostru şi am dominat tot meciul.

Ne-am spus între noi că dacă dăm un gol până la pauză, întoarcem tot meciul. La pauză, la fel. Ne-am spus că mai sunt 45 de minute, ne-am ambiţionat şi am reuşit să întoarcem.

ADVERTISEMENT

Cine intră, trebuie să joace cât mai bine, să îşi dea silinţa. Nu m-am supărat la schimbare. Mi-ar plăcea să plec în străinătate dacă plec. Cu Farul sunt campion şi mă simt foarte bine aici.

Cu Borza sunt coleg de clasă. Dacă o să plecăm împreună sau nu, o să ţin legătura cu el 100%, dar nu se ştie dacă vom pleca sau nu. Nu pot să dau răspuns la cât valorez, nu ştiu”, a declarat Mazilu.

ADVERTISEMENT