Sport

Duminică e ziua derby-urilor în Europa și trebuie să profiți! Șase cote care pot aduce un profit uriaș la pariuri

Vă propunem șase meciuri care pot fi alese duminică, pentru a face un profit excelent. De mai bine de 100 de ori suma pariată!
23.10.2021 | 15:37
Duminica e ziua derbyurilor in Europa si trebuie sa profiti Sase cote care pot aduce un profit urias la pariuri
Duminică este o zi plină de meciuri tari, în frunte cu "El Clasico", FC Barcelona - Real Madrid. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost o săptămână în care foarte mulți pariori inspirați au dat lovitura. Au și avut de unde alege în această săptămână, cu meciuri tari în Champions League, cu turnee de tenis și alte evenimente sportive.

Super lovitura dată de un parior, care a câștigat peste 100.000 de lei cu 13 evenimente alese perfect, ne-a motivat să încercăm să alegem câteva cote pentru ziua de duminică.

ADVERTISEMENT

Superbet îți oferă foarte multe bonusuri, dar și o ofertă spectaculoasă, cu foarte multe evenimente. Tu trebuie să vii doar cu dramul de inspirație, pentru că ai de unde să alegi. Iar dacă nu te-ai decis, îți oferim noi câteva variante.

Ce pariem la FC Barcelona – Real Madrid, primul “El Clasico” al sezonului. Cotele pentru un profit excelent

FC Barcelona – Real Madrid este meciul vedetă al acestui final de săptămână. Ambele echipe traversează o perioadă nu tocmai convingătoare, în special catalanii. Poate un motiv în plus ca meciul de duminică să fie unul al ambițiilor. Se va căuta victoria cu orice preț!

ADVERTISEMENT

Este de așteptat ca echipele să nu se menajeze și să avem un meci spectaculos cu multe goluri. Iar cota pentru GG3+ este una foarte avantajoasă: 1,90.

Avem un derby de mare tradiție și în Premier League: Manchester United – Liverpool. Va fi spectacol și în acest meci, aproape sigur. Cotă 1,80 pentru GG3+.

ADVERTISEMENT

Cote foarte bune pentru Inter Milano – Juventus și Marseille – PSG. Ce putem alege la aceste super partide

Este zi de derby și în Italia, unde avem Inter Milano – Juventus. Oaspeții au început campionatul foarte slab, dar au dat semnul revenirii în lupta pentru primul loc. Inter a pierdut foarte mulți dintre oamenii de bază în sezonul de titlu. A început bine, dar a pierdut etapa trecută cu Lazio. Cotă 3,40 pentru 2 solist!

Avem pe bilet și un derby local din Liga 2. Universitatea Cluj trebuie să bată pe Unirea Dej pentru a reveni pe locul 2 în clasament. Cotă 1,50 pentru 1 solist.

ADVERTISEMENT

Un meci foarte interesant de Premier League se anunță și Brentford – Leicester. 1,80 este cota pentru ambele marchează. Partidele “vulpilor” au adus multe goluri în acest sezon.

Super cotă pentru un cartonaș roșu în Marseille – PSG, partidă care se joacă mereu fără menajamente. Va fi la fel și duminică?

Este derby și în Franța, unde avem Marseille – PSG. Campioana pornește ca favorită, dar se știe că deplasările în Sud nu au fost niciodată ușoare. Marseille va arăta foarte multă ambiție și ne așteptăm la intrări foarte dure. Și chiar la cartonașe roșii! Cota pentru ca acest lucru să se întâmple este una excelentă: 3,55.

Ca de obicei, Superbet îți oferă cele mai tari bonusuri, le poți consulta aici. Așa cum este și cazul pentru acest bilet, pentru că avem șase evenimente alese și am reușit astfel să activăm Superbonusul.

Se anunță un weekend foarte interesant pentru iubitorii fotbalului, cu meciuri unul și unul. Iar un bilet la pariuri cu aceste evenimente poate face și mai frumoasă ultima zi a săptămâni. Și să aducă și un profit mare!

 

ADVERTISEMENT