Life

Ea a fost marea iubire a lui Costin Mărculescu. Una dintre cele mai celebre femei din România a fost prezentă la înmormântare

14.06.2020 | 14:49
Ea a fost marea iubire a lui Costin Marculescu Una dintre cele mai celebre femei din Romania a fost prezenta la inmormantare
ADVERTISEMENT

Sâmbătă după-amiază, Costin Mărculescu a fost înmormântat în cimitirul Reînvierea din Capitală, în prezența rudelor, prietenilor, colegilor de breaslă și a persoanelor care chiar dacă nu au avut ocazia să-l cunoască îndeaproape, și-au dorit să îl conducă pe ultimul drum.

Printre ei s-a aflat și Simona Trușcă, de care cu siguranță vă aduceți aminte, chiar dacă au trecut deja ani buni de când a ales să se retragă definitiv din lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Pamela de România, așa cum era supranumită în emisiunile de tip tabloid, a avut o relație apropiată cu regretatul actor, însă nu i-a împărtășit niciodată sentimentele pe care acesta le nutrea pentru ea.

Costin Mărculescu era îndrăgostit de Simona Trașcă, dar aceasta l-a privit mereu ca pe un prieten

Da, ați auzit bine. Potrivit cancan.ro, frumoasa blondină era femeia alături de care Costin Mărculescu dorea să-și întemeieze o familie. Cei doi se cunoșteau de foarte mulți ani, iar Simona i-a fost alături inclusiv în momentul în care și-a îndeplinit visul și a pus bazele propriei sale agenții de fotomodele, iar el a iubit-o chiar din prima clipă în care a văzut-o.

ADVERTISEMENT

Din păcate, chiar dacă se afișau adesea împreună la evenimente mondene sau în diverse alte ipostaze, Simona nu și-a dorit ca între ei să fie mai mult decât o frumoasă și sinceră prietenie. Chiar dacă a realizat că fosta asistentă TV nu îi împărtășea sentimentele și era inutil să mai insiste, a continuat să o iubească în tăcere până în ultima clipă.

El a fost mereu îndrăgostit de Simona, dar, cum se știe, Simona e mai materialistă, nu că ar fi un păcat. Se invitau reciproc peste tot.

ADVERTISEMENT

Eu am fost ultima dată la masă cu el acum vreo doi ani, de ziua Simonei, la restaurantul lui Jasmine, dansatoarea, și spunea ceva de treaba asta, dar știa că n-are șanse cu ea. Doar amic să fie”, a dezvăluit o persoană apropiată Simonei Trașcă pentru sursa citată.

O bună prietenă a lui Costin Mărculescu vine cu dezvăluiri cutremurătoare după moartea actorului

Toți cei care l-au cunoscut îndeaproape susțin că problemele din viața lui Costin Mărculescu au apărut în momentul în care școala sa de modelling a încetat să mai funcționeze. Îngropat în datorii, actorul a simțit atunci că nu se mai poate ridica și că nu mai poate ajunge niciodată la nivelul pe care îl atinsese în urmă cu câțiva ani, iar depresia începuse deja să își facă loc în sufletul său.

ADVERTISEMENT

Costin a fost mereu o fire plină de viață, un om care a dat cu 10 mâini, de toate, tuturor celor din jurul său. A murit singur, ca un câine. Niciun prieten, nicio rudă nu s-a gândit că ar fi putut să pățească ceva, în ciuda faptului că nu mai răspundea de câteva zile la telefon, pe Facebook nu mai postase nimic și el era foarte activ. E trist să-ți dea Dumnezeu un așa destin.

Ultima dată când am vorbit cu el a fost imediat după sărbătorile de iarnă. Se simțea trist, singur și tot mai departe de ceea ce era acum ceva timp. Îmi zicea că nu se simte împlinit, că uneori se simte inutil și ar vrea să facă mai mult.

Voia să scrie o carte, să publice în ea informații și imagini cu vedete de la noi, cu sportivi, să facă ceva să iasă iar la suprafață. El cred că a clacat atunci când agenția de modelling pe care o avea a eșuat.

Cred că a simțit că a eșuat el, ca om. Nu a alergat niciodată după faimă și a fost înconjurat numai de ghinioane, la un moment dat îmi zicea că se simte blestemat”, a dezvăluit Maria, o bună prietenă a regretatului actor.

ADVERTISEMENT