Pariuri sportive

Ea e FEMEIA care conduce AC Milan! A avut o relaţie cu un STAR al echipei şi vrea să schimbe totul din temelii

AC Milan e unul dintre cele mai importante cluburi din Europa. Rossonerri au cîştigat 7 Ligi ale Campionilor, însă au intrat într-un con de umbră în ultimii 3 ani, perioadă în care nu au...
18.06.2015 | 11:20
Ea e FEMEIA care conduce AC Milan A avut o relatie cu un STAR al echipei si vrea sa schimbe totul din temelii

AC Milan e unul dintre cele mai importante cluburi din Europa. Rossonerri au cîştigat 7 Ligi ale Campionilor, însă au intrat într-un con de umbră în ultimii 3 ani, perioadă în care nu au reuşit să cîştige nici un trofeu. Ultimul sezon a fost dezastruos pentru Milan. Echipa a încheiat sezonul pe locul 10 sub conducerea lui Pippo Inzaghi. 

Patronul Silvio Berlusconi a vîndut 48% din club miliardarului chinez Mr. Bee în schimbul a 500 de milioane de euro şi oficialii clubului promit că echipa va avea o altă faţă în sezonul viitor. În ciuda faptului că Silvio Berlusconi nu mai deţine controlul total la club, fiica sa, Barbara este acum unul dintre cei mai importanţi oameni din club.

Barbara Berlusconi, în vîrstă de 30 de ani este în bordul conducerii al clubului din 2011 şi începînd din acest sezon va fi unul dintre directorii clubului.

A studiat în universităţi de renume

Barbara s-a născut pe 30 iulie 1984 în Elveţia, fiica lui Silvio Berlusconi şi a soţiei sale din acea perioadă, actriţa Veronica Lario. A studiat în universităţi de renume din Londra şi New York, ramura studiată fiind psihologia.

În anul 2011, l-a convins pe tatăl său să aplice pentru un job în conducerea lui AC Milan şi de acolo a progresat rapid spre vîrful companiei. 5 ani mai tîrziu devine unul dintre directorii clubului.

VEZI FOTO SUS ÎN GALERIE 

Barbara Berlusconi nu va avea însă nici un amestec în managementul echipei, de care se ocupă Adriano Galliani (directorul executiv), însă se va ocupa de tot înseamnă infrastructură.

A avut o relaţie cu Alexandre Pato

Barbara Berlusconi a avut legături cu clubul şi înainte de a fi în board-ul de conducere. Fiica patronului a avut o relaţie cu atacantul brazilian Alexandre Pato. Sud-americanul a venit la Milan în anul 2007 şi a stat 5 ani în capitala Lombardiei.

Barbara şi Alexandre au avut o relaţie de doi ani şi jumătate, între 2010 şi începutul anului 2013. A fost unul dintre cele mai mediatizate cupluri din Italia, mai ales că cei doi se afişau împreună la multe evenimente importante.

VEZI FOTO SUS ÎN GALERIE

În anul 2012, transferul brazilianului la PSG a căzut în ultima clipă şi presa specula că mutarea nu s-a concretizat din cauza Barbarei. Fiica patronului a declarat în repetate rînduri atunci că nu a avut nici un amestec.

Totuşi, peste 6 luni, în vara anului 2012, Pato a semnat cu brazilienii de la Corinthians. Relaţia la distanţă nu putea să reziste prea mult şi cei doi s-au despărţit în ianuarie 2013.

Vrea revoluţie la club

Barbara are planuri mari cu clubul AC Milan şi s-a declarat de multe ori nemulţumită că popularitatea imensă a clubului nu este exploatată cum se cuvine.

“Are planuri mari. Barbara vrea să dezvolte aria de marketing, tricouri, stadion nou, muzeu şi suveniruri pentru fani. Aceste lucruru nu sînt întîlnite prea des în Italia”, a declarat Andrea Bricchi, expert financiar.

VEZI FOTO SUS ÎN GALERIE

Fiica lui Silvio Berlusconi a reuşit să construiască un sediu nou pentru echipă, care a fost inaugurat primăvara trecută. A angajat un designer, care să dea un aer modern clădirii, care e aproape de stadionul San Siro.  Barbara Berlusconi a fost prezentă şi la numirea noului antrenor, Sinisa Mihajlovic de la care se speră că va duce clubul din nou în top.