News

Ea e noua blonda a lui Florin Salam!

Florin Salam face ce face si mai lanseaza pe piata cate o bomba sexy. De data aceasta, interpretul a detonat bomba tocmai la Madrid, unde a venit cu o blonda care a „rupt in doua” audienta....
08.04.2014 | 08:36
Ea e noua blonda a lui Florin Salam

Florin Salam face ce face si mai lanseaza pe piata cate o bomba sexy. De data aceasta, interpretul a detonat bomba tocmai la Madrid, unde a venit cu o blonda care a „rupt in doua” audienta.

1 2

Florin Salam a facut din nou spectacol pentru romanii din Spania. Weekendul trecut, el a cantat la DiscoClub La Piramide din Madrid, in fata a 700 de romani care au platit fiecare cate 20 de euro pentru a-l vedea de aproape pe preferatul lor.

3

Culmea e ca senzatia serii nu a fost Florin Salam ci o blonda cu care interpretul a venit de la Bucuresti special pentru fanii lui. Incredibil de senzuala, blonda a furat imediat toate privirile, chiar si pe a lui Florin Salam, care a cantat o buna bucata din concert cu ochii atintiti catre aceasta.

4

Frumoasa dansatoare se numaste Cristina Pucean si este noua senzatie a cluburilor de manele. Ea presteaza mai mult la „Hanul Drumetului” si „Million Dolars”, doua dintre cele mai cunoscute localuri cu muzica de gen, insa mai multi patroni se bat in prezent pentru seriviciile ei. In plus, Cristina are in palmares un titlu de Miss Piranda, trofeu castigat cu cativa ani in urma, cand inca nu devenise blonda.

5 6

Cristina „a rupt Madridul in doua”, facandu-i pe spectatori s-o aclame si sa-i umple sutienul de euro. Culmea este ca prezenta frumoasei dansatoare a fost un „cadou” din partea regelui manelelor.

7

„Cristina a venit ca un cadou pentru discoteca noastra. A fost un spectacol foarte bun si ii multumim lui Florin, mai ales ca e a saptea oara in decurs de doi ani cand canta la noi si umple sala. 20 de euro pentru un bilet e un pret mare pentru Madrid, in acest moment, insa lumea a venit chiar si de la sute de kilometri departare sa-l vada live. Nu sunt multi artisti in Romania care sa mai umple salile”, a declarat Claudiu, patronul clubului pentru WOWbiz.ro.

SURSA: wowbiz.ro

Tags: