Fotbal intern

Ea e noua ”patroană” a Astrei Giurgiu! În ce afaceri e implicată suplinitoarea lui Ioan Niculae

22.02.2021 | 08:56
Ea e noua patroana a Astrei Giurgiu In ce afaceri e implicata suplinitoarea lui Ioan Niculae
ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu are un nou patron. Este Adina Niculae, fiica magnatului Ioan Niculae, condamnat recent la 5 ani de închisoare pentru spălare de bani, cumpărare de influență și instigare la evaziune fiscală.

Noua ”șefă” a fostei campioane este antreprenor de succes, gestionează afaceri de milioane de euro și are propria flotă aeriană.

ADVERTISEMENT

Adina Niculae a fost mandatată de tatăl ei să conducă clubul de fotbal pe perioada cât acesta își va ispăși pedeapsa de închisoare cu executare.

Adina Niculae: discretă, frumoasă și bogată

Noul ”boss” al grupării giurgiuvene este absolventă a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Management și are 31 de ani.

ADVERTISEMENT

În ciuda averii fabuloase, Adina Niculae este o persoană extrem de discretă. Aceasta este partenera lui Ioan Niculae în compania InterAgro, lider pe piața agricolă din România.

Mai deține pachetul majoritar dintr-o companie de taxi aerian, Inter Avion, are propria flotă aeriană, este pasionată de cursele auto și conduce un bolid Porsche.

ADVERTISEMENT
Sursa foto: Facebook

De ce este acuzat Ioan Niculae

Adina Niculae a preluat conducerea clubului de fotbal Astra Giurgiu după ce tatăl ei, Ioan Niculae, a fost recent condamnat definitiv într-un dosar în care este acuzat de spălare de bani, cumpărare de influență și instigare la evaziune fiscală.

Este a doua condamnare a fostului finanțator al Astrei. În 2015 acesta a fost pus sub acuzare și condamnat la doi ani și jumătate de închisoare, pentru finanțare ilegală a campaniei electorale a PSD, din 2009.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de 10 ani, Ioan Niculae era în topul celor mai bogați români cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari. Conform ultimului clasament al bogaților din țara noastră, averea lui Niculae a scăzut la aproximativ 400 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: