Life

Ea este Alexandra King, a doua soție a lui Ilie Năstase! Cu ce se ocupă și de ce au divorțat după 14 ani de căsnicie. Foto

Ilie Năstase a fost căsătorit de mai multe ori, una dintre fostele sale soții fiind Adelaide Alexandra King. Fostul mare jucător de tenis a cunoscut-o pe actriță în New York.
26.05.2022 | 14:34
Ea este Alexandra King a doua sotie a lui Ilie Nastase Cu ce se ocupa si de ce au divortat dupa 14 ani de casnicie Foto
Cum arată acum cea de-a doua soție a lui Ilie Năstase. Cu Alexandra King a adoptat 2 copii. Sursa foto: whosdatedwho.com
ADVERTISEMENT

Cea de-a doua soție a sportivului este celebră pentru rolul interpretat în pelicula italiană La Pelle (1981). Este femeia alături de mare fostul numărul 1 în tenis a adoptat în timpul mariajului doi copii, care după divorț a rămas în grija mamei.

Cum arată acum cea de-a doua soție a lui Ilie Năstase. Cu Alexandra King a adoptat 2 copii

Adelaide Alexandra King a devenit cea de-a doua soție a lui Ilie Năstase în anul 1984. Actrița, de o frumusețe răpitoare, i-a ieșit în cale sportivului în perioada în care acesta se afla în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă de origine americană și-a păstrat trăsăturile și la această vârstă, menținându-se în formă maximă. Vedeta i-a fost alături timp de 14 ani. Cei doi au adoptat împreună 2 copii pe parcursul mariajului.

Primul copil, Nicholas, a ajuns în familia formată dintre artistă și fostul jucător de tenis, în anul 1987. Trei ani mai târziu, cuplul adopta și o fetiță, Charlotte, care are în momentul de față 32 de ani.

ADVERTISEMENT
Alexandra King
Alexandra King, a doua soție a lui Ilie Năstase. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ilie Năstase și Alexandra King, separare după 14 ani de relație

Actrița și Ilie Năstase s-au despărțit în cele din urmă, gelozia fiind motivul invocat de cei doi. După separarea din anul 1998, cei doi copii au rămas în grija mamei în Statele Unite ale Americii, unde și-a refăcut viața sentimentală.

În prezent, Adelaide Alexandra King locuiește în Florida, unde duce o viață discretă, departe de lumina reflectoarelor. Cea de-a doua soție a lui Ilie Năstase nu este foarte activă în mediul online, unde are poze destul de vechi.

ADVERTISEMENT

„Charlotte a mea. Frumoasă, talentată, amuzantă și inteligentă… fiica mea, te iubesc”, este mesajul transmis de actriță în urmă cu câțiva ani pe Instagram.

În urmă cu foarte puțin timp, fiica lui Ilie Năstase a anunțat că și-a deschis un cont pe un site dedicat adulților. Cei care vor să o vadă trebuie să plătească un abonament lunar în valoare de 37 de dolari.

ADVERTISEMENT