Life

Ea este câștigătoarea emisiunii Burlacul? Detaliul care i-a pus pe jar pe fani

23.04.2021 | 09:37
Ea este castigatoarea emisiunii Burlacul Detaliul care ia pus pe jar pe fani
Ea este câștigătoarea emisiunii Burlacul? Detaliul care i-a pus pe jar pe fani Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Ea este câștigătoarea emisiunii Burlacul? Detaliul care i-a pus pe jar pe fani a fost observat în fotografiile de pe Instagram ale tinerei.

Telespectatorii emisiunii au observat că Simona Bălăceanu, una dintre concurentele care se luptă pentru inima lui Andi Constantin, și-a făcut un tatuaj. Nu este unul oarecare, având o semnificație aparte.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă și-a tatuat pe antebrațul drept un trandafir, simbolul emisiunii. În timpul filmărilor acesta nu avea desenul respectiv, iar apariția lui a creat speculații.

Ea este câștigătoarea emisiunii Burlacul? Detaliul care i-a pus pe jar pe fani

Simona Bălăceanu
Simona Bălăceanu, Burlacul
Sursa foto: Facebook

Simona Bălăceanu și-a etalat tatuajul în multe fotografii de pe rețelele de socializare, iar fanii nu aveau cum să-l rateze. Tânăra a primit multe complimente pentru imaginile distribuite.

ADVERTISEMENT

„Nimic nu e întâmplător”, au spus internauții. Rămâne de văzut dacă frumoasa brunetă și-a tatuat trandafirul doar pentru a-și marca prezența în emisiune sau însemnătatea acestuia este cea pe care admiratorii au speculat-o, amintirea modului în care a început relația cu Andi Constantin.

Simonei Bălăceanu
Tatuajul Simonei Bălăceanu de la Burlacul,
Sursa foto: Instagram

Concurenta are 26 de ani, este pasionată de pictură, iar de profesie este kinetoterapeut. Ea a fost printre primele concurente cu care Burlacul s-a întâlnit și i-a oferit acestuia drept cadou un tablou pictat chiar de ea, care îi reprezenta pe ei doi, sub clar de lună.

ADVERTISEMENT

Simona a declarat că pictura reprezintă o parte importantă a vieții ei: „este o pasiune, modul în care mă deconectez de la realitate. Pentru că aparențele înșală, iar atunci când susțin că negrul este „culoarea” mea preferată, de fapt îmi place să trăiesc colorat”.

„Îmi expun trăirile, stările alea schimbătoare, sentimentele și viziunea pe pânză, aici, acum. Oamenii care-mi sunt apropiați au câte o „trăire” de a mea pe pânză, în casele lor și asta mă face să zâmbesc și să nu renunț, creez cel mai bine, atunci când sunt obosită, noaptea,” a scris ea pe facebook.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc celor care mă susțin și apreciază ceea ce fac. Am auzit că pictura este o poezie tăcută,” a adăugat.

 

ADVERTISEMENT