Life

Alina Bizău, cea mai frumoasă femeie din Armata Română! Imaginile de pe Instagram fac furori pe internet

25.08.2020 | 11:11
Alina Bizau cea mai frumoasa femeie din Armata Romana Imaginile de pe Instagram fac furori pe internet
ADVERTISEMENT

Alina Bizău este una dintre cele mai frumoase femei din Armata Română și nu de puține ori imaginile cu ea apar pe diferite conturi de Instagram.

Ea este inclusă la categoria eroi ai patriei noastre, iar pe rețelele de socializare este urmărită de mii de oameni.

ADVERTISEMENT

Pe lângă devotamentul pentru armată, blonda este pasionată de fotografii, gătit și în special după călătorii. Ea este detașată la Craiova,  locotenent Alina Bizău.

Alina Bizău, cea mai frumoasă femeie din Poliția Română

Dacă s-ar face un concurs de Miss în cadrul Poliției Române, cu siguranță blonda originară din Maramureș ar câștiga fără probleme concursul. În Armata Română sunt mii de femei care luptă cot la cot cu bărbații colegi alături de care merg la diferite misiuni grele.

ADVERTISEMENT

Acesta este și cazul Alinei Bizău, o blondă superbă cu ochi albaștri din Maramureș, îndrăgostită până peste cap de meleagurile sale, dar care a fost detașat în Craiova, unde locuiește de mai mulți ani datorită serviciului.

Pe rețelele de socializare, locotenent Alina Bizău, fost ofiţer de legatură al Brigăzii Multinaţionale Sud-est,  se mândrește cu uniforma de seriviciu. Ea se numără printre cele mai apreciate polițiste și este urmărită de peste 6000 de oameni. Alina Bizău nu caută să devină influencer, căci este mult prea ocupată cu datoriile față de România.

ADVERTISEMENT

„ Primii pași i-am parcurs încă de la o vârstă foarte fragedă, respectiv de la 15 ani, în momentul în care am ales să studiez la Colegiul Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia, apoi, după 4 ani, Academia Forțelor Terestre din Sibiu, ulterior am primit funcția de comandat plutor aruncător la 80 mm la Batalionul Neagoe Basarab din Craiova, iar de acolo la Brigadă. Pentru mine este un lucru extraordinar să lucrezi cu oamenii pe care îi ai în subordine. Nu am mers în misiuni afară, dar mi-ar plăcea să particip. Ca și ofițer, scopul meu este să devin comandat și să urmez toți ceilalți pași din carieră.”, a declarat Alina Bizău, într-un interviu, în 2018, când era ofiţerul de legatură al Brigăzii Multinaţionale Sud-est.