Life

Ea este doctorul înregistrat în timp ce înjura și blestema un pacient. Video cu puternic impact emoțional

Un medic a ajuns să fie înregistrat în timp ce înjura și blestema un pacient. Acesta a fost ulterior suspendat, însă imaginile sunt înfiorătoare.
16.01.2023 | 17:48
Ea este doctorul inregistrat in timp ce injura si blestema un pacient Video cu puternic impact emotional
ADVERTISEMENT

Un medic de la camera de urgență a fost suspendat după ce a înjurat și și-a bătut joc de un bărbat care a spus că a avut un atac de anxietate.

Cine este medicul care a înjurat și blestemat un pacient

Este vorba despre dr. Beth Keegstra, un medic de la Spitalul El Camino din Los Gatos. Aceasta a fost suspendată după ce a fost înregistrată pe 11 iunie, 2018, în timp ce întreba dacă Samuel Bardwell, în vârstă de 20 de ani, era bolnav sau doar căuta droguri.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Bardwell, Donald, povestea în urmă cu patru ani ce s-a întâmplat atunci. Potrivit acestuia, fiul său suferea de atacuri de anxietate și lua medicamentul Klonopin.

Studentul nu-și luase rețeta timp de două zile înainte de a suferi un atac și de a se prăbuși după un antrenament de baschet. El a fost transportat cu o ambulanță la o cameră de urgență.

ADVERTISEMENT

Donald l-a înregistrat practic pe medicul cu pricina în timp ce își bătea joc de tânăr, după ce aceasta a spus că nu poate inhala.

Ce i-a spus medicul pacientului său

“Poftim, ți-ai ridicat capul. Acum nu încerca să-mi spui că nu te poți mișca. Ridică-te, ridică-te, ridică-te, ridică-te, ridică-te! Te pun să te așezi!”, a spus Keegstra în înregistrare, în timp ce îl trăgea de braț pe Bardwell.

ADVERTISEMENT

Samuel a declarat că i-a spus medicului că părți din corpul său erau amorțite, că avea dureri și că avea probleme de respirație.

“Nu poate să inspire! Wow! Trebuie să fie mort. Sunteți mort, domnule? Nu înțeleg, respirați foarte bine”, a spus Keegstra în înregistrare, râzând. “Vreți să vă ducem cu roata la casa dvs. pe o targă?”, a mai completat ea.

ADVERTISEMENT

În momentul în care Keegstra a ajuns să îl examineze, tânărul i-a cerut tatălui său să filmeze întreaga scenă.

Imagini șocante cu medicul care și-a înjurat pacientul

La un alt moment în videoclip, în timp ce Keegstra își folosea stetoscopul pe Samuel, ea a spus: “Nu. Ți-ai schimbat povestea de fiecare ****** dată”.

Ea a părăsit apoi camera, spunând: “Puneți-i o perfuzie, dați-i un litru de lichid și îl vom scoate de aici. De asta spune el că are nevoie. Este evident că este doctor”.

Spitalul unde medicul activa a oferit o reacție atunci pentru ABC News. Sursa citată își cerea scuze pentru cele întâmplate și de asemenea, a anunțat și suspendarea medicului Beth Keegstra.

Tatăl băiatului a precizat la rândul său că un astfel de medic nu ar avea ce să mai caute în sistem, având în vedere comportamentul de care a dat dovadă.

“În opinia mea, nu cred că ar trebui să practice medicina deloc. Pentru că, dacă nu este o chestie de rasă și ea îi tratează pe toți în acest fel, atunci este o problemă”, a spus Donald.

ADVERTISEMENT
Tags: