News

Ea este femeia care a murit după ce e o contabilă s-a aruncat peste ea, de la etajul 5 al unui bloc din Capitală. „A fost la locul nepotrivit”

Ileana Cristea avea o familie frumoasă. Femeia lucra la Agenţia Naţională pentru Ocuprarea Forţei de Muncă din Bucureşti.
27.10.2023 | 07:24
Ea este femeia care a murit dupa ce e o contabila sa aruncat peste ea de la etajul 5 al unui bloc din Capitala A fost la locul nepotrivit
Femeia care a murit după ce e o contabilă s-a aruncat peste ea, de la etaj. Colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ea este femeia care a murit după ce e o contabilă s-a aruncat peste ea, de la etajul 5 al unui bloc din Capitală. Ileana Cristea a avut ghinionul să fie la locul nepotrivit, așa cum spune familia femeii.

Ea este femeia care a murit după ce e o contabilă s-a aruncat peste ea, de la etaj

O contabilă din București, în vârstă de 43 de ani, care lucra la o firmă din blocul respectiv, situată la etajul 5, a decis să își ia viața, aruncându-se de la balcon. Însă, chiar în acel moment, Ileana ieșea din imobil.

ADVERTISEMENT

Femeia de 60 de ani locuia în blocul respectiv, chiar la același etaj, conform Observator News. În ziua fatidică, când a ieșit din casa ei pentru ultima dată, Ileana mergea spre stația de autobuz.

A ieșit din bloc, iar în acel moment s-a întâmplat tragedia. Contabila care a încercat să se sinucidă a căzut peste ea, provocându-i răni grave. În schimb, cea care a încercat să își ia viața a scăpat cu câteva leziuni ușoare.

ADVERTISEMENT

Ileana a ajuns la spital și a fost operată, de urgență, vreme de cinci ore. Însă, în cursul nopții de miercuri a murit. Familia acesteia este devastată de durere. Spera ca Ileana să supraviețuiască.

„Toată lumea a fost într-o stare de șoc pentru că nu putea să-și imagineze cum o femeie atât de bună a putut să fie la locul, cum să zic, la locul nepotrivit în momentul acela”, a transmis fiica Ilenei, Alice Zaharia, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Femeia lucra de aproximativ 20 de ani la Agenţia Naţională pentru Ocuprarea Forţei de Muncă din Bucureşti. Avea o familie frumoasă, un soț, două fiice și în urmă cu mai bine de un an devenise bunică.

Contabila care a căzut peste Ileana spune că îi pare rău

Contabila de 43 de ani a mărturisit că, într-adevăr, a vrut să se sinucidă și că îi pare rău că gestul ei a dus la moartea Ilenei. Ea a declarat că s-ar fi uitat în stradă înainte să se arunce, dar nu a văzut pe nimeni.

ADVERTISEMENT

În urma acestui eveniment dramatic, femeia va fi cercetată pentru omor cu intenție indirectă. Momentan nu a fost audiată, având în vedere circumstanțele în care s-a petrecut tragedia. Este posibil ca aceasta să fie ajungă la o clinică de psihiatrie, pentru a-i fi evaluată starea.

ADVERTISEMENT