News

Ea este femeia care “a rupt” Guvernul! Cine stat în spatele ultimelor decizii luate de Călin Popescu Tăriceanu

03.09.2019 | 12:34
Ea este femeia care a rupt Guvernul Cine stat in spatele ultimelor decizii luate de Calin Popescu Tariceanu

Ea este femeia care a rupt Guvernul! ALDE, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, a hotărât să iasă de la guvernare şi a rupt astfel coaliția formată împreună cu PSD la puţin timp după alegerile din 2016. Condamnarea lui Liviu Dragnea şi saltul făcut de Viorica Dăncilă au ridicat primele semne de întrebare asupra alianţei. Acum, a ieşit la iveală şi cine ar sta, de fapt, în spatele mutării făcute de fostul preşedinte al Senatului.

Ea este femeia care a rupt Guvernul!

Cei de la Național anunță că femeia care ar fi spart Guvernul este nimeni alta decât soția șefului ALDE, Loredana Moise. „Astfel că la un anumit nivel al sistemului singura variantă de lucru luată în calcul este că, de fapt, cea care a spart Guvernul nu este nimeni alta decât a cincea soție a lui Călin Popescu Tăriceanu! Și că patimile actuale ale PSD-ului și premierului Dăncilă deopotrivă se trag tocmai de la Loredana Moise.

Cea în fața căreia, deși atâta vreme al doilea om în statul român, Tăriceanu nu ar mișca practic în front!”, notează sursa citată. Jurnaliştii spun că Tăriceanu este atât de îndrăgostit de a cincea soţie, încât a decis să treacă pe numele ei inclusiv două apartamente în valoare de 180.000 euro, pe care le-a cumpărat special ca să le doneze apoi Loredanei. Mai mult d atât, aceştia precizează că Loredana Moise ar face echipă cu soția lui Daniel Chițoiu, celălalt greu al partidului.

Ea este femeia care a rupt Guvernul! Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu nu a mai vrut să continue alianța cu social democrații. Sursa foto – facebook

Cine stat în spatele ultimelor decizii luate de Călin Popescu Tăriceanu

„Cea care, în tandem cu femeia în care celălalt greu al partidului, Daniel Chițoiu are acum cea mai mare încredere, s-ar afla în spatele neașteptatei mișcări a liderului ALDE, mai ales că în România zilelor noastre se știe foarte bine că nu prea se dau duși politicienii cu una cu două din fața ”măcelăriei” guvernamentale”, mai scrie sursa menționată.

Vă reamintim că Tăriceanu nu a mai vrut să continue la guvernare și și-a retras partidul din alianța cu social democrații. A urmat un adevărat haos fiecare grupare politică luptând pentru oameni și pentru deținerea supremației.