Life

Ea este femeia care nu s-a mai spălat de peste 3 ani. Motivul neașteptat pentru care nu își face nici curățenie în casă niciodată

Ea este doamna care nu a mai făcut duș de mai bine de 3 ani. De ce nu-și schimbă lenjeria de pat, nu șterge praful și nu aspiră.
17.11.2023 | 19:42
Ea este femeia care nu sa mai spalat de peste 3 ani Motivul neasteptat pentru care nu isi face nici curatenie in casa niciodata
Ea este doamna care nu a mai făcut duș de mai bine de 3 ani. De ce nu-și schimbă lenjeria de pat, nu șterge praful și nu aspiră. Sursa foto: captură video Channel 4. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ea este femeia care nu s-a mai spălat de peste 3 ani de zile. Motivul neașteptat pentru care nu își face nici curățenie în casă niciodată, în ciuda faptului că locuiește în acest imobil de aproape 3 decenii. Ce a declarat.

Ea este doamna care nu a mai făcut duș de mai bine de 3 ani. De ce nu-și schimbă lenjeria de pat, nu șterge praful și nu aspiră

Cornelia Bayley este doamna care nu a mai făcut duș de mai bine de 3 ani. De ce nu-și schimbă lenjeria de pat, nu șterge praful și nu aspiră. Femeia locuiește în Wales, Marea Britanie, în aceeași casă de 29 de ani.

ADVERTISEMENT

La un moment dat a recunoscut că nu se spală foarte des pentru că are o pensie foarte mică și pentru că nu își permite apa caldă. Nu are nicio problemă din acest punct de vedere și se gândește la perioadele în care dușurile se făceau rar.

„Ultima dată când am făcut o baie a fost în urmă cu 2-3 ani. Nu-mi permit apa caldă, dar în secolul 18 oamenii nu își făceau baie tot timpul, așa că trăiesc ca ei. Nu dau cu aspiratorul, nu-mi place.

ADVERTISEMENT

Cred că podeaua asta a fost aspirată de 2-3 ori în 29 de ani. Niciodată. Bineînțeles că nu am curățat nici salteaua de pat. Ar putea avea 100 de ani sau ceva de genul ăsta. Știi, așa trăiau oamenii cu ani în urmă.

Eu încă trăiesc așa”, a mărturisit Cornelia Bayley, potrivit Daily Mail, în urmă cu ceva vreme când o echipă de curățenie a trecut pragul casei sale. Femeia a încercat de câteva ori să curețe căminul, dar nu vede rostul acestui obicei.

ADVERTISEMENT

Femeia, singură în casa din Marea Britanie

Femeia nu are niciun fel de ajutor din partea rudelor și locuiește singură în casa din Marea Britanie. Cornelia are o singură pisică cu care stă în locuința, care este într-o stare deplorabilă de foarte multă vreme.

Locul devine pe zi ce trece tot mai murdar. Foarte multe persoane sunt îngrozite de felul în care trăiește, însă nu pot face nimic dacă aceasta nu își dă acordul. Mai mult, a sugerat firmei de curățenie să folosească numai apă și un burete.

ADVERTISEMENT

Niciuna dintre persoanele care s-a ocupat de curățenia locuinței nu a avut voie să utilizeze produse de curățenie din comerț. Totodată, femeia nu s-a arătat deloc îngrijorată asupra bacteriilor care le găsesc în casa ei.

ADVERTISEMENT