Life

Ea este femeia care s-a căsătorit cu un covor. Cum s-a născut ”povestea de dragoste” dintre ea și mochetă

O femeie s-a căsătorit cu un covor. Povestea este cât se poate de reală, iar la marele eveniment au participat și membrii familiei acesteia.
27.02.2023 | 22:59
Ea este femeia care sa casatorit cu un covor Cum sa nascut povestea de dragoste dintre ea si mocheta
Povestea femeii care s-a căsătorit cu un covor. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Se spune că dragostea nu are limite, însă nimeni nu ar fi luat un calcul un astfel de gest. Este bine cunoscut faptul că au fost povești în care diferite femei s-au căsătorit cu păpuși sau cu alte obiecte, însă cazul lui Bekki Cocks este unul de-a dreptul fabulos.

Tânăra care s-a căsătorit cu un covor este mai fericită ca oricând

Tânăra recunoaște că s-a îndrăgostit de covorul ei și a decis să se căsătorească, iar nunta a fost una de-a dreptul ruptă dintr-un basm. Mocheta sa poartă numele de Mat și se pare că o face mai fericită decât orice alt bărbat, după cum spune chiar ea.

ADVERTISEMENT

Bekki Cocks are doi copii și a fost căsătorită, însă a divorțat. După separare însă, aceasta avea să își găsească fericirea, însă nu în brațele unui bărbat ci alături de un covor. Povestea pare una ireală, la fel ca și în cazul femeii care s-a căsătorit cu o păpușă, însă chiar evenimentul chiar a avut loc.

La nunta lui Bekki Cocks și a covorului Mat au participat inclusiv membrii familiei femeii, dar și prietenele acesteia, iar imaginile au devenit virale pe internet și au stârnit un val de reacții. De asemenea, în timpul ceremoniei femeia a recunoscut că este de-a dreptul obsedată de ”partenerul ei de viață”.

ADVERTISEMENT

Cum s-a născut ”povestea de dragoste” dintre Bekki Cocks și covorul Mat? Femeia a achiziționat covorul în urmă cu un an de zile și le spunea tuturor celor care o cunosc că îl iubește mult. Mai apoi însă, apropiații ei au început să îi spună în glumă să se căsătorească cu mocheta respectivă, dacă într-adevăr o iubește atât de mult.

Cum a apărut povestea de dragoste dintre Bekki Cocks și covorul Mat

Și iată că o astfel de glumă a început să fie din ce în ce mai credibilă pentru ea. Bekki Cocks a început să petreacă din ce în ce mai multe timp îngrijindu-și covorul și curățându-l, drept dovadă, acesta a arătat impecabil chiar și în ziua marele eveniment.

ADVERTISEMENT

Acum, după nuntă, femeia este și mai obsedată de mocheta ei. După ce copiii săi adorm, aceasta merge și petrece puțin timp cu mocheta Mat, după cum a dezvăluit chiar ea. De asemenea, Bekki Cocks a mai menționat și că îi împărtășește mochetei sale toate gândurile sale.

”L-am cumpărat pe Mat acum un an și le-am spus tuturor despre cât de mult îl iubesc, de atunci. Am început să o iau în serios, după ce prietenii mei obișnuiau să glumească și să mă întrebe de ce nu mă căsătoresc cu el dacă îl iubesc atât de mult.

ADVERTISEMENT

Am petrecut atât de mult timp îngrijindu-l și curățându-l de câteva ori pe zi și asigurându-mă că arată mereu foarte bine. Nu pot sta fără el acum. Sunt puțin obsedată de el. Când copiii mei dorm, stau cu el în pat și îi împărtășesc cele mai intime gânduri”, a mai spus Bekki Cocks.

ADVERTISEMENT
Tags: