News

Ea este femeia care și-a ucis copilul de două luni pentru că plângea! Primele imagini cu tânăra din Olt. Ce a postat aceasta chiar în ziua crimei

09.06.2020 | 16:02
Tânăra locuia în comuna Stoenești din județul Olt. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune cine este femeia care și-a ucis copilul de două luni pentru că plângea! Tragedia s-a petrecut în urmă cu doar câteva zile și a șocat întreaga țară. Tânăra mamă a ajuns acum în arestul Poliției și ar putea sta la închisoare câțiva ani buni după gestul comis.

Ea este femeia care și-a ucis copilul de două luni pentru că plângea!

Domiciliată în județul Olt, mai exact în comuna Stoenești, femeia este de origine lituaniană. Culmea, Vasiliauskaite Gabriele mai are acasă un băiețel de un an și jumătate, un băiețel cu care se lăuda pe o rețea de socializare și pe care îl sărbătorea chiar în ziua în care a comis crima.

ADVERTISEMENT

Decizia de arestare preventivă a luat-o Tribunalul Olt, la propunerea procurorilor. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 138/P/2020. Dispune arestarea preventivă a inculpatei Vasiliauskaite Gabriele, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 06.06.2020 până la data de 05.07.2020, inclusiv”, se arată în încheierea instanței.

Primele imagini cu tânăra din Olt

Cazul despre care FANATIK a scris pe larg AICI  a îngrozit pe toată lumea. Interesant este că, deși avea dreptul să conteste măsura, tânăra nu a depus contestație în termenul legal.

ADVERTISEMENT

Pentru că femeia nu este româncă, instanța a dispus încunoștințarea Ambasadei Republicii Lituania la Bucureşti, precum şi Inspectoratul General pentru Imigrări despre măsura arestării preventive luată faţă de inculpata Vasiliauskaite Gabriele.

Mai mult de atât și cei de la Direcția Copilului Olt au fost puți în gardă. Reprezentanții statului în domeniul protecției minorilor trebuie să ia măsurile legale de ocrotire a copilului rămas acasă.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că totul s-a petrecut săptămâna trecută. Atunci, femeia a încercat să o liniștească pe fetița de numai 2 luni, dar aceasta nu tăcea. După mai multe minute, tânăra și-ar fi pierdut cumpătul și a început s-o zdruncine atât de tare, încât creierul copilului ar fi suferit leziuni. Ulterior, lucrurile aveau să se schimbe și mai dramatic.

„Joi după-amiază, pe 4 iunie, inculpata, lituaniancă de origine, dar stabilită în Stoenești, ca urmare a unei relații de concubinaj cu un bărbat din localitate, pentru că fiica minoră, în vârstă de două luni, plângea, a încercat să o liniștească și nu reușea.

ADVERTISEMENT

Atunci a început să o zdruncine foarte tare, astfel încât creierul s-a lovit puternic de cutia craniană și s-a produs un hematom, iar pentru că micuța a continuat să plângă, mama a continuat să o agreseze. În urma unei lovituri s-a produs fractura coloanei, iar la scurt timp copilul a decedat”, a declarat șefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, prim-procurorul Anca Anuța.

Conform celor de la olt-alert.ro, nu era pentru prima oară când femeia și-a bătut copila. În urmă cu ceva timp, când era internată cu fiica ei la Spitalul Marie Curie din București, tânăra și-ar fi agresat, și atunci, copilul. De remarcat că cele două au stat o perioadă și la Spitalul Slatina.

Reprezentanții spitalului de aici au anunțat încă din acel moment Direcția Copilului și au transmis că bebelușul ar fi putut fi victima unui abuz din partea mamei. Acum, băiatul cel mare a rămas în grija cumnatului ei. Soțul lituaniencei este deocamdată plecat la muncă în străinătate.

De altfel, chiar în ziua crimei, femeia posta pe o rețea de socializare o fotografie cu băiatul cel mare. Micuțul împlinea un an și jumătate. Mai mult de atât, pe 1 iunie, de Ziua Copilului, tatăl celor doi publica și el mai multe imagini cu cei doi copii ai săi, însoțite de un mesaj emoționant.

„La multi ani copilasii mei! Azi de ziua voastra va spune tati ca va iubeste cel mai mult pe lumea asta si voi sunteti alinarea mea!!!”.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: